Copy
info@gofunsailing.com
06 - 20553904
Ander land, andere gebruiken
Ga je zeilen in het buitenland dan kan het handig zijn om iets over de etiquetten of gebruiken in het andere land te weten. Wij hebben de belangrijkste voor je op een rij gezet.

Ga jij zeilen in Kroatie? Lees hier meer over de gebruiken van de Kroaat.
http://www.allesoverkroatie.nl/op-bezoek-bij-een-kroaat/
 
Ga je naar Spanje dan vindt je hier de vijf meest opvallende gebruiken.
http://vakantiespanje.nl/de-vijf-meest-opvallende-spaanse-gebruiken/
 
Ga je naar Griekenland, lees dan hier meer over de etiquette en gebruiken in dat land. http://www.etiquette.nl/buitenland/griekenland/
 
De tradities van Italianen wijken behoorlijk af van ons Nederlanders. Wil je een hectische en opgewonden havenmeester goed begrijpen, lees dit dan maar eens. http://www.italie.nl/Tradities+gebruiken/1587/default.htmlOnze bijzondere flottielje bestemmingen Mallorca en Sardinie.
Als je al jaren flottielje zeilt dan ben je waarschijnlijk al wel eens in Griekenland, Kroatie of Turkije geweest. Dat zijn de  meest gekozen flottielje bestemmingen. Daar vindt je veel concurrentie op het gebied van schepen maar ook in de havens kan het zo zijn dat er tegelijk 2 flottieljes willen afmeren.
Daarom zijn wij op 2 unieke bestemmingen een flottielje begonnen. De flottielje in Sardinie vaart dit jaar voor het 7e jaar. De flottielje in Mallorca voor het 2e jaar.
Sardinie is een gebied voor de zeiler die wat meer wind en uitdaging zoekt. Mallorca is iets gematigder en verrassend afwisselend.

De prijzen van de schepen liggen iets hoger dan in de andere landen omdat dit unieke en bijzondere gebieden zijn. Echter op het totale vakantiebudget zal dit meevallen. De vluchten zijn nl behoorlijk goedkoper naar Mallorca en Sardinie.
In beide flottieljes zijn nog plekken beschikbaar, maar wacht niet te lang als je mee wilt!
Uiteraard kun je ook zelfstandig varen in Mallorca en Sardinie

We hebben 2 leuke boekjes over beiden bestemmingen voor jullie. Boekje over Sardinie en Boekje Mallorca

Andere bijzondere bestemmingen waar je heel fijn kunt zeilen zijn:
Malta http://www.gofunsailing.com/nl/blog/17/zeilen-malta/
Canarische eilanden http://www.gofunsailing.com/nl/zeiljacht-huren/zeilen-spanje/canarische-eilanden/
Kaap verden http://www.gofunsailing.com/nl/blog/20/zeilen-kaap-verden-eilanden/
Caribisch gebied http://www.gofunsailing.com/nl/zeiljacht-huren/zeilen-caribisch-gebied/
 
 
Exclusief zeilen ook met GoFunSailingEen eigen zeiljacht met schipper en hostess/kok aan boord, wij verzorgen het voor u waar u maar wilt.Hoeveel wind is eigenlijk 20 kilometer per uur? 


We hopen dat jullie weer met veel plezier dit e-zine lezen, stuur hem gerust door naar vrienden. En wij horen altijd graag jullie commentaar en reacties.

Ton en Maartje van den Berg
GoFunSailing.

 
Over GoFunSailing:

Wij bieden zeiljachten aan in de mooiste zeilgebieden met prachtige baaien en stranden waar u kunt genieten van de lokale culinaire lekkernijen. Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar, ook in de avonduren en zullen u persoonlijk advies geven. Zeilen is onze passie en die delen we graag met u!

Contact:

06 - 20553904
info@gofunsailing.com

logo yachtpool