Copy
info@gofunsailing.com
06 - 20553904
December, feestmaand!
Wat geef je kado aan je zeilers vrienden? Wij hebben wat leuke kado ideeën voor je op een rij gezet.

Deze drijvende zonnebril is een must-have voor elke zeiler

Een goede zonnebril is essentieel op het water, felle zon reflecteert in het water waardoor je al snel verblind raakt en je je niet meer goed kunt oriënteren op het water. Maar toch wil je niet het risico lopen dat je dure merkzonnebril een duik in het water neemt. 


De oplossing? Een drijvende zonnebril! De speciaal voor watersporten ontworpen zonnebril is gemaakt van een speciaal materiaal dat blijft drijven als hij in het water terecht komt. De zonnebrillen zijn UV-werend en zijn gemaakt om zoveel mogelijk gereflecteerd licht tegen te houden. Bovendien zijn de modellen sportief en zitten ze gemakkelijk zodat je er nooit last van hebt tijdens het zeilen.

De voordelige sportwinkel Decathlon verkoopt meerdere modellen voor een zacht prijsje. Je hebt al een drijvende zonnebril voor €9,99. Zo ben je optimaal voorbereid op het zonnige zeilseizoen. 

Konig Phone Rescue Kit

Verwijdert water uit persoonlijke elektronische apparaten, zoals telefoons, MP3-spelers, camera’s, afstandsbedieningen, horloges en andere objecten die in de zak passen, om permanente waterschade te voorkomen.
Belangrijk: Zorg ervoor dat u onmiddellijk actie onderneemt!
Prijs: 5 euro

 

De drie beste waterdichte speakers voor zeilers

Een goede speaker voor in de boot moet je draadloos kunnen verbinden, een grote batterij hebben zodat hij lang mee kan en moet bovendien waterdicht zijn.

Deze bluetooth speakers voldoen aan deze criteria en zijn dus perfect voor een muziekje terwijl je ergens in mooie baai voor anker ligt.

JBL Flip 3 Black Edition
Met €89,- is deze JBL Flip 3 niet de goedkoopste in het lijstje. Met de ingebouwde accu kun je 10 uur muziek draaien, genoeg voor een volle dag op het water. Via Bluetooth koppel je 3 of meer smartphones tegelijk aan de speaker, maar verbinden met een kabeltje is ook mogelijk. Je kunt zelfs meerdere speakers aan elkaar verbinden om een nog beter geluid te produceren.

 

UE BOOM 2 Zwart
De UE BOOM serie is de gekroonde koning onder de Bluetooth speakers. Het geluid van deze speakers is van een hoge kwaliteit, wat zich echter wel vertaalt in het prijskaartje van €129,-. De speaker verspreidt het geluid over 360 graden. Hierdoor luistert iedereen naar dezelfde hoge geluidskwaliteit. Je luistert tot 15 uur muziek zonder de speaker op te laden.

 

Philips BT6000 Zwart
Van eigen bodem komt de Philips BT6000, een waterdichte bluetooth speaker met een krachtig geluid. Deze speaker beschikt over NFC, waardoor je de speaker aan kunt tikken met een NFC apparaat om een directe verbinding te starten. Met een prijskaartje van €79,- kan deze speaker echter wel maar 8 uur lang muziek afspelen.

Super goedkope vluchten naar Mallorca en Sardinie

Naar Mallorca en Sardinie vlieg je voor 85 euro retour in juni en eind augustus. Daartussen zijn de tickets een paar tientjes duurder maar nog steeds veel goedkoper dan vliegen naar Athene, Kroatie of Turkije! 

En als je voor 1 december een mooie boot boekt heb je daar ook nog eens een mooie vroegboekkorting op. Vanaf half juni kun je zowel in Mallorca als in Sardinie mee in de flottielje
Op 21 juli start de 2 weekse Corsica Special vanuit Sardinie. Er zijn nog enkele plekken, dus wil je mee, wacht dan niet langer.Wist je dat wij ook super mooie grote jachten verhuren, met of zonder schipper?  

 

Nog maar een paar weken en het jaar 2017 is alweer voorbij! Dan zijn ook de meeste vroegboek kortingen voorbij, dus boek nu zodat je geen voordeel verliest! Geniet van de December Feestmaand!

Over GoFunSailing:

Wij bieden zeiljachten aan in de mooiste zeilgebieden met prachtige baaien en stranden waar u kunt genieten van de lokale culinaire lekkernijen. Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar, ook in de avonduren en zullen u persoonlijk advies geven. Zeilen is onze passie en die delen we graag met u!

Contact:

06 - 20553904
info@gofunsailing.com

logo yachtpool