Copy
info@gofunsailing.com
06 - 20553904
Prijzen seizoen 2020 bekend! Maak gebruik van de maximale vroegboekkorting.
De zomer is nog maar net voorbij en je kunt alweer boeken voor volgend jaar en als je weet wat je wilt gaan doen raden we dat ook aan. Nu is er volop keuze aan schepen en is er de hoogste vroegboekkorting. Daarnaast krijg je als VIPklant van GoFunSailing daar nog een 5% extra korting boven op. Zo kan je korting tot wel 20 a 30% oplopen. Dus als je volgend jaar wilt gaan zeilen, vraag dan nu de offerte aan!

 


 

Wat is er nieuw!
- Naast onze Corsica special in de zomer hebben we nu ook op verzoek een Corsica special op 5 September! 2 weekse Corsica Special op 18 juli en ook op 5 September. 
https://www.gofunsailing.com/nl/flottieljezeilen/flottielje-italie/
- Meer mooie zeilende Turkse gulets vanuit Bodrum
- Meer nieuwe schepen beschikbaar op de diverse locaties, denk aan Dufour,  Jeanneau, Beneteau en bij de catamarans is het LagoonHoe heeft u onze zeilvakanties ervaren?
Wij vinden het heel belangrijk om te weten hoe onze klanten de vakantie hebben ervaren! Hiermee kunnen we onze dienstverlening blijven verbeteren. Hieronder een samenvatting van de reacties op onze enquete en wat open reacties.
Boot en zeilen waren prima.
 
Fijne boot met goede zeilen! Erg genoten. Dinghy was alleen te klein (minimaal 3 pers. is nodig) en deze was lek, wat erg jammer was.
 
(Mykonos Cycladen) Er zou in de brochure vermeld kunnen worden dat in de periode juli augustus dagelijks windkracht 6-7 is. Dit heeft gemaakt dat wij 3 dagen niet konden zeilen, eerste 2 dagen mochten wij de haven niet uit......
 
Advies om zorgvuldig foto's te maken van de boot bij aankomst. Wij hadden bij terugkeer discussie over een onderdeel van de motor maar aangezien we geen bewijs hadden hebben we 100 euro voor een ontbrekend onderdeel moeten betalen.
 
Wederom fantastisch
 
Heerlijk gezeild!!
 
Super leuk gevaren, een one-way is een aanrader, half augustus is best druk in Croatie.
 
Fantastisch! Ook tevreden van Sailing Sardinia, we konden om 13u al op de boot zonder meerkost, heel aangenaam na een vermoeiende vlucht! Veel lof voor de flottielje leiding, ze hebben hun werk wel tijdens zo’n weekje :)
 
Heerlijke vakantie, boot was wel behoorlijk uitgeleefd, maar lekker ruim en zeilde goed
 
We werden respectloos behandeld bij uitchecken.
 
Samira en pieter zijn top! (onze flottielje begeleiding in Sardinie)
 
Was een zeer familiale week en ieder wil dat nog wel een keer doen
 
Te kort :-)
 
Leverancier heeft prima informatie geleverd ook tijdens de zeiltocht, via whatsapp. Boot ondanks leeftijd op orde en waar nodig geupgrade met apparatuur en nieuwe onderdelen.
 
flottieljebegeleiding was top (flottielje Sardinie)
 
good
 
we had a very nice holiday. The skipper was a a bit too carefully but kind.
 
Heerlijk
 
Geweldig
 
(Canarische Eilanden) Leuke eerste ervaring op de atlantische oceaan


Bedankt voor de feedback.
We bedanken graag een ieder die de enquete heeft ingevuld of die ons spontaan een email heeft toegemaild met feedback en soms fotos. Dit waarderen wij zeer. We zullen meer reakties op onze website en facebook plaatsen. Natuurlijk zitten er ook wel eens mindere ervaringe bij, dat vinden wij vervelend en proberen wij zo goed als mogelijk op te lossen. Elke feedback is belangrijk voor ons.
Over GoFunSailing:

Wij bieden zeiljachten aan in de mooiste zeilgebieden met prachtige baaien en stranden waar u kunt genieten van de lokale culinaire lekkernijen. Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar, ook in de avonduren en zullen u persoonlijk advies geven. Zeilen is onze passie en die delen we graag met u!

Contact:

06 - 20553904
info@gofunsailing.com

logo yachtpool