Copy
info@gofunsailing.com
06 - 20553904
Veel keuze en de hoogste kortingen!
 
De meeste mensen zijn terug van hun zeilvakantie en zijn weer rustig aan het kijken naar een nieuwe bestemming voor de volgende zomer. De leveranciers geven kortingen tussen de 5 en 15%. En heb je eerder bij ons geboekt dan krijg je daar boven op nog eens 5% extra VIP GoFunSailing korting. De vliegmaatschappijen hebben hun vluchten ook vrijgegeven voor de zomer en ook daarvoor geldt; de prijzen zijn het gunstigst als de beschikbaarheid nog het hoogst is.
Vraag vrijblijvend informatie aan via onze contact pagina http://www.gofunsailing.com/nl/contact/

Canarische eilanden, goed alternatief voor het Caribisch gebied

Bij een winter zeilbestemming denk je waarschijnlijk automatisch aan het Caribisch gebied. Maar je kunt ook heerlijk zeilen rond de Canarische eilanden. Er zijn mooie havens met alle denkbare faciliteiten tegen betaalbare liggelden. Het is maar een paar uurtjes vliegen en tickets zijn aanzienlijk goedkoper dan naar het Caribisch gebied.
Meezeilen met een schipper aan boord kan ook op de Canarische eilanden. We hebben hier een hele leuke Nederlandse Schippersvrouw die je graag de mooiste baaien laat zien. Prijzen vanaf 550 euro per persoon per week.

Bijzondere zeilbestemmingen voor de zomer  
In de zomer gaan de meeste mensen naar de Middellandse zee. De bestemmingen die wij het mooist vinden zie je hieronder.

1. Sardinie en Corsica.
Vele mooie ankerbaaien, buiten augustus nog relatief rustig, altijd genoeg wind om te zeilen. Je kunt er flottielje zeilen, zelfstandig zeilen of met bemanning.
2. Mallorca
Een eiland met verschillende gezichten. Veel vertier maar ook prachtige natuur waar je geen mens tegen komt. De wind is er gematigder. Een compleet andere bestemming dan Sardinie maar zeker een aanrader voor zeilers. Je kunt er flottielje zeilen, zelfstandig zeilen of met bemanning.
3. Turkije
Door politieke omstandigheden helaas wat minder in trek maar het blijft een heel mooi zeilgebied. Wij hebben er zelf 5 jaar gezeild en blijven het een mooi gebied vinden. Naast flottielje zeilen en zelfstandig zeilen bieden we hier fantastische Guletcruises aan.
4. Griekenland, vanuit Kos
Bij Griekenland denk je misschien meer aan Lefkas, Corfu en Athene. Ook daar organiseren wij zeilvakanties, maar misschien niet zo bekend is Kos als start haven. Ook de Gulets kunnen vanuit Kos vertrekken!

Gratis zeilmagazines lezen
Nu het zeilseizoen wellicht weer over is voor de meesten is het wel leuk om eens een magazine te lezen, hierbij een link naar leuke zeilmagazines.

https://issuu.com/search?q=sailing+magazines

Over onze nieuwsbrief
Je ontvangt deze omdat je  bij ons in het verleden een offerte hebt aangevraagd. Wij sturen niet meer dan 10x per jaar een nieuwsbrief. Wil je dit niet meer ontvangen dan kun je jezelf onder aan deze nieuwsbrief uitschrijven. Daarna ontvang je van ons geen informatie meer tot dat je weer een offerte aanvraagt.
  
Over GoFunSailing:

Wij bieden zeiljachten aan in de mooiste zeilgebieden met prachtige baaien en stranden waar u kunt genieten van de lokale culinaire lekkernijen. Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar, ook in de avonduren en zullen u persoonlijk advies geven. Zeilen is onze passie en die delen we graag met u!

Contact:

06 - 20553904
info@gofunsailing.com

logo yachtpool