Copy
info@gofunsailing.com
06 - 20553904
Bespaar honderden euros die u met de kerst kunt uitgeven.Bespaar honderden euros die u met de kerst kunt uitgeven. Want nu geven we maximale vroegboekkorting! Nu zijn de tickets goedkoop! Nu is er nog keuze. Mis dit niet! Het is toch veel leuker om het bespaarde bedrag aan de feestdagen uit te geven dan zo verloren te laten gaan?

Handboek Sardinie en Mallorca gratis bij flottielje
 
Onze gasten in Sardinie en Mallorca krijgen een zeer mooi handboek van ons over het gebied, de ankerbaaien, waar je boodschapen kunt doen en waar je goed op moet letten, waar je lekker kunt eten, etc.  Dit is iets extras wat wij graag voor onze klanten doen.


Super voordelig vliegen naar Sicilie, Sardinie en Palma de Mallorca in juni. 
Wij hebben niet te missen aanbiedingen voor u gemaakt.

Nu in Sardinie, Sicilie en Mallorca! INCLUSIEF TICKETS
http://www.gofunsailing.com/nl/aanbiedingen/


Deze winter nog zeilen?Dat kan op de volgende fantastische bestemmingen: De Canarische eilanden, het Caribisch gebied, maar ook dichter bij huis bijvoorbeeld in Palma. Combineer een bezoek aan de prachtige stad met een paar uur zeilen per dag. De schepen zijn uitgerust met een hete lucht kachel. Maar overdag kunt u heerlijk genieten van de zon.

  


Eindelijk, een Nederlander in de Vendée Globe!Lees er alles over op deze leuke website!
http://zeilhelden.nl/2016/02/2627/


Meezeilen, zeilen met schipper, guletcruise, wat is wat?Wij merken dat hier veel vragen over zijn en zeker als je nog niet eerder een zeilvakantie hebt gedaan. Wij hebben deze informatie op een rij gezet en die kun je hier lezen, ga naar de brochure.

December Feestmaand!Het zijn alweer de laatste weken van het jaar! Sinterklaas is al in het land, kerst en oud en nieuw komen er aan. Drukke tijden voor iedereen. Wij wensen jullie een leuke feestmaand. Wij zitten klaar om voor jullie een fantastische feestaanbieding te maken! Vraag op tijd een offerte aan zodat je nog optimaal profiteert van de kortingen.

Maartje en Ton van den Berg 

  
Over GoFunSailing:

Wij bieden zeiljachten aan in de mooiste zeilgebieden met prachtige baaien en stranden waar u kunt genieten van de lokale culinaire lekkernijen. Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar, ook in de avonduren en zullen u persoonlijk advies geven. Zeilen is onze passie en die delen we graag met u!

Contact:

06 - 20553904
info@gofunsailing.com

logo yachtpool