Copy
info@gofunsailing.com
06 - 20553904
Nieuw virus in opkomst! Het zeil virus!
Na het goede nieuws deze week mbt het vaccin voor het Corona virus kan het goed zijn dat het Zeil virus massaal de kop opsteekt.

Hoe weet je of je last hebt van het zeilvirus?
Je zoekt op internet naar leuke zeilbestemmingen en kijkt welke schepen daar beschikbaar zijn.
Je kijkt leuke zeilfilmpjes 
Opeens kom je heel veel leuke zeilaccesoires tegen 
En je kijkt naar het nieuwe SBS programma Alle hens aan dek

Heb jij 1 of meer van de verschijnselen? Meld je dan bij ons, dan zoeken wij het beste medicijn voor je. Een fantastische zeilvakantie om naar uit te kijken!Beschikbaarheid van schepen Wij zien in de boekings schemas van de charterbedrijven dat er al veel geboekt staat. De grootste oorzaak hiervoor zijn de doorgeschoven vakanties van de afgelopen zomer.

Over het algemeen zal 30 a 40 procent doorgeschoven zijn en dat betekent dat de beschikbaarheid van de schepen nu al minder is. Daarom raden wij aan op zo snel mogelijk je zeilvakantie vast te leggen. Uiteraard met goede Corona voorwaarden.

Plastic soupMisschien heb je onze post op facebook gezien? Het gaat over plastik in allerlei cosmetica producten wat ook weer in de zee terecht komt.
Plastik in je shampoo of in je zonnecreme, het is toch niet normaal meer? En dat komt weer in het mileu terecht. Download de app zodat je niets meer koopt waar plastik in zit.Wil je meer van dit soort posts lezen? Like ons dan op facebook en je krijgt alle posts automatisch te zien. Wij zijn blij met elke extra like! Bij voorbaat dank.Wees voorzichtig met het Corna Virus, blijf gezond, dan kun je straks lekker gaan zeilen!


Over GoFunSailing:

Wij bieden zeiljachten aan in de mooiste zeilgebieden met prachtige baaien en stranden waar u kunt genieten van de lokale culinaire lekkernijen. Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar, ook in de avonduren en zullen u persoonlijk advies geven. Zeilen is onze passie en die delen we graag met u!

Contact:

06 - 20553904
info@gofunsailing.com

logo yachtpool