Copy
info@gofunsailing.com
06 - 20553904
Wij wensen iedereen een fantastisch zeiljaar toe!
Misschien heb je al een zeilvakantie geboekt, misschien nog niet. Surf eens rond voor wat ideeen op onze website www.gofunsailing.com

Andere inspiratie bronnen op het gebied van zeilen zijn de komende beurzen.
Boot Dusseldorf en de vakantie beurs deze maand, Boot Holland in februari en naturlijk de Hiswa in maart.
Let op, wil je in het hoogseizoen gaan zeilen, wacht dan niet tot na de Hiswa want dan zal veel uitverkocht zijn.


Wat gebeurt er met de charter schepen in de winter?
Er wordt groot onderhoud gepleegd. 1 voor 1 gaan de schepen op de kant en krijgt het schip nieuwe antifouling. Eventueel worden andere klussen aan het onderwaterschip gedaan. Daarnaast krijgt de motor een grote beurt. Het interieur wordt gelakt als het beschadigd is, zeilen worden nagekeken, lieren worden schoongemaakt en goed ingevet etc. Een hele lange lijst met klussen voor alle schepen. In de winter werken er vaak meer mensen bij een verhuurder dan in de zomer. 


Wil je in de winter zeilen, dan kan dat rond de Canarische eilanden of het Caribisch gebied of andere exotische bestemmingen waar de temperatuur aangenaam is.

Eventueel is het ook mogelijk in de Middellandse zee te zeilen in de winter, maar dan raden we een schip aan met kachel.

Eerste flottieljes VOL geboektDe 2 weekse Sardinie Corsica flottielje is bijna vol, nog 1 plek beschikbaar. Ook in Kroatie zijn een aantal data bijna vol. Het gaat dan om de hoogseizoen periode. Daar de schoolvakanties is nog overal plek.Super leuke mee zeil reizenWil je meezeilen? Dat kan in Mallorca, Sardinie en Griekenland vanuit Kos.

Wat je ook zoekt op het gebied van een zeilreis, laat het ons weten en wij helpen je er graag mee!
Over GoFunSailing:

Wij bieden zeiljachten aan in de mooiste zeilgebieden met prachtige baaien en stranden waar u kunt genieten van de lokale culinaire lekkernijen. Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar, ook in de avonduren en zullen u persoonlijk advies geven. Zeilen is onze passie en die delen we graag met u!

Contact:

06 - 20553904
info@gofunsailing.com

logo yachtpool