Copy
info@gofunsailing.com
06 - 20553904
Fantastisch nieuws! We mogen weer gaan zeilen!
Toch wel vreemd na een hele tijd met heel veel restricties zijn we aangekomen in het Nieuwe Normaal en mogen we Wijs op Reis.
Even wennen, maar met alle voorszorgsmaatregelen die er genomen worden kunnen we straks heerlijk genieten op het water. Daar waar de kans op besmetting nihil is. Lekker zeilen, zwemmen, snorkelen. Een terrasje pikken met afstand en ook uit eten kan overal. Maar wel met je gezonde verstand.
Wij  weten zeker dat ook in het Nieuwe Normaal iedereen enorm gaat genieten!

    

Prijzen van vliegtickets in Europa zijn fors goedkoper in de maanden juli en augustus.Dit lazen we in het volgende artikel https://www.businessinsider.nl/vliegtickets-goedkoop-juli-augustus-europa/

Omdat er de afgelopen 3 maanden nauwelijks geboekt is in verband met de Corona crisis worden er op de laatste schepen zeer interessante kortingen gegeven. Rond de 500 euro per week en daar kun je lekker van uit eten tijdens je vakantie. Normaal gesproken wordt er rond deze tijd helemaal geen korting meer gegeven alleen als je een week van te voren boek.(https://www.lastminute-sailing.com/)

Op onze website kun je zelf rondsnuffelen in het zoek en boek systeem. Natuurlijk blijft nog steeds gelden dat als je een schip huurt bij ons en de grenzen gaan vlak voor je vakantie weer dicht, dan kun je de zeilvakantie kostenloos verschuiven naar een andere datum, dit jaar of volgend jaar.

Deze week hebben we alweer 4 gezinnen aan een heerlijke zeilvakantie geholpen in  Kroatie, Sardinie en Griekenland. En per 1 juli starten overal de flottieljes!
In Sardinie varen we alweer voor het 10e jaar met een goed gevulde flottielje en daar zijn we super blij mee. Onze flottielje leiders Pieter en Samira zijn afgelopen weekend naar Sardinie afgereisd en zijn nu alle voorbereidingen aan het treffenWil je liever dicht bij huis zeilen, een bestemming die je met de auto kunt bereiken, dan kan dat ook. Denk aan het IJsselmeer, maar ook de Franse kust, zowel de Atlantische kant als de Cote d'Azur, Er is van alles mogelijk. Laat ons je wensen weten en we gaan voor je op zoek.

Wat neem je mee op vakantie?
En dan ga je op reis, wat moet je dan allemaal meenemen? Deze paklijst  vinden wij superhandig.


Voor het laatste nieuws mbt de zeilreizen hou je het beste ook onze facebookpaginas in de gaten
 
Over GoFunSailing:

Wij bieden zeiljachten aan in de mooiste zeilgebieden met prachtige baaien en stranden waar u kunt genieten van de lokale culinaire lekkernijen. Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar, ook in de avonduren en zullen u persoonlijk advies geven. Zeilen is onze passie en die delen we graag met u!

Contact:

06 - 20553904
info@gofunsailing.com

logo yachtpool