Copy
info@gofunsailing.com
06 - 20553904

Zeilen in het voorjaar
Het is nog wel hartje winter maar voor dat je het weet komt het voorjaar er aan. In de Middellandse zee is het al eerder voorjaar en als je het niet erg vind om niet in je zwembroek te kunnen zeilen dan is dat de mooiste tijd. Op het land staat alles in bloei. Op het water is het rustig, de havens hebben plek genoeg en rekenen nog laagseizoen prijzen. Wil je hiervan genieten, laat het ons weten en we maken een super mooi aanbod voor je.
Dit kan uiteraard ook met een eigen schipper aan boord.

 

 

De HISWA Amsterdam Boat Show is het grootste evenement van Nederland op het gebied van watersport, lifestyle en recreatie.


Kroatie super populair deze zomer! Let op waar je een boei neemt.

Langs de Kroatische kust zijn de ankerplaatsen talrijk. Op veel plaatsen waar je zelf graag een anker uit zou willen gooien, zijn meerboeien geplaatst. Soms door de overheid, soms door de gemeentes en soms door een vergunninghouder. De Kroatische overheid houdt een lijst bij met officiële plaatsen. De Oostenrijker Wolfgang Goetzinger heeft die locaties handig samengevat als laag in een kaart van Google maps. De locaties die op zijn kaarten worden aangegeven, werkt hij regelmatig bij, maar ze zijn niet de enige. Om in de buurt van zo'n veld meerboeien te ankeren is verleidelijk, maar houd er dan rekening mee dat het niet is toegestaan om binnen 150 meter van zo'n veld voor anker te gaan

http://www.anchoragesincroatia.net/p/nautical-anchorages-map.html

 

Zeilen langs de Cote d’Azur

Zeilen in het kielzog van Brigitte Bardot. Bezoek het beroemde Monte Carlo en mis het filmfestival van Cannes vooral niet. Er zijn genoeg fantastische mooie havens, maar ook pittoreske visserskades te vinden langs de Cote d' Azur. Havenprijzen wijken niet af van die in Italie of Kroatie. Charter prijzen zijn concurrerend met de rest van Europa. Indien u gebruik wenst te maken van een schipper dan kan dat ook, reken op een prijs tussen de 150 en 200 euro per dag voor de schipper.

 

Meest gestelde vragen.

Een vraag die af en toe langs komt en die niet bij de FAQ’s staat is.

Hoe lang zijn de bedden aan boord van mijn schip?
De meeste bedden hebben een lengte tussen de 1.90 en 2.10 meter. Ook bij grotere schepen zullen de bedden maximaal 2.10 meter zijn.

Kijk voor meer Meeste gestelde vragen op onze website https://www.gofunsailing.com/nl/contact/meest-gestelde-vragen-faq/

Over GoFunSailing:

Wij bieden zeiljachten aan in de mooiste zeilgebieden met prachtige baaien en stranden waar u kunt genieten van de lokale culinaire lekkernijen. Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar, ook in de avonduren en zullen u persoonlijk advies geven. Zeilen is onze passie en die delen we graag met u!

Contact:

06 - 20553904
info@gofunsailing.com

logo yachtpool