Copy
info@gofunsailing.com
06 - 20553904
De top 5 bijzondere zeilbestemmingen
1. Zeilen rond Sardinië
Van half juni tot half september kun je mee in onze flottielje vanuit Portisco. 
Maar je kunt er ook meezeilen op het moederschip of zelf op pad gaan met je vrienden of familie. Wij maken een mooi aanbod voor je als je ons laat weten wanneer je wilt gaan zeilen.
Er zijn nog maar enkele plekken in de 2 weekse Sardinie Corsica Special op 18 juli. En je kunt deze speciale 2 weekse ook doen op 5 september.
Boek snel voor het te laat is!.

 


2. Zeilen rond Mallorca en Ibiza
Hieronder zie je een filmpje van de mooie superyachten die er ook rondvaren net als in Sardinië



The pleasure or sailing in Mallorca
Posted by  de  St. Regis Mardavall Mallorca Resort
Mallorca is a fantastic destination for sailing with ideal weather conditions and unespoilt scenery, famous for international events like The Super Yacht Cup. The St. Regis Mardavall offers a exclusive services from its direct access from the sea.


Je kunt ook van Mallorca naar Ibiza varen in een week. Of rond Mallorca in 2 weken. Wij maken GRATIS een mooie vaarroute voor je.

3. Zeilen rond Malta
Een nieuwe en bijzondere lokatie. Een korte impressie vindt je op ons Blog. 
Zelfs in de winter kun je hier nog heerlijk zeilen!




4. Zeilen rond Cuba. Een Caribische bestemming waar je misschien niet zo snel aan denkt. Het zeilmagazine Nautique bracht met ons een artikel uit over zeilen rond Cuba. Lees hier het artikel.


5. Zeilen rond de Kaap Verden Een gebied voor de meer ervaren zeiler want je zeilt op de oceaan. We hebben op ons blog een deel van de informatie staan. Wil je de routebeschrijvingen van alle eilanden ontvangen, stuur ons dan een email.
Lees hier meer over zeilen rond de Kaap Verden.
 
Andere top bestemmingen blijven natuurlijk, Griekenland en Kroatie. Wij denken dat Kroatie dit jaar TE druk gaat worden. Er zijn al heel veel weken in het hoogseizoen uitverkocht. Dit betekent dat het er drukker zal zijn als voorheen.





Gulet Cruises in TurkijeTurkije is dit jaar weer helemaal in trek! We hebben in de zomer super leuke KIDS cruises. Het programma is helemaal op hen toegelegd. En vanuit Turkije kun je een super leuke route doen langs de Griekse eilanden Kos, Nisiros, Simi end de Turkse kust. Wij vertellen je er graag alles over en maken een super aanbod voor een onvergetelijke cruise!


Keuze te over
We kunnen ons voorstellen dat er zoveel te kiezen valt dat je er niet meer zelf uit komt. Wij helpen je er graag mee. Stuur ons een email of bel of whatsapp en we gaan samen met jou een mooie zeilvakantie uitzoeken.
 
Over GoFunSailing:

Wij bieden zeiljachten aan in de mooiste zeilgebieden met prachtige baaien en stranden waar u kunt genieten van de lokale culinaire lekkernijen. Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar, ook in de avonduren en zullen u persoonlijk advies geven. Zeilen is onze passie en die delen we graag met u!

Contact:

06 - 20553904
info@gofunsailing.com

logo yachtpool