Copy
info@gofunsailing.com
06 - 20553904
De beste zeiljachten en mooiste zeilgebieden
Na een lange tijd dat we niet meer konden reizen kan er weer gezeild worden! Als het dan eindelijk zover is wil je natuurlijk volop kunnen genieten van je zeilvakantie! Een nieuw fris zeiljacht, de zeilen staan er nog mooi op. Een moderne kaartplotter in de kuip, heerlijke kuipkussens en misschien wel een bbq grill op het achterdek. De ''bootschappen'' zijn al aan boord wanneer je aankomt. Waarom zou je voor minder gaan? Je hebt er tenslotte hard voor gewerkt en je partner en kinderen kijken er ook enorm naar uit.

 

Wil je deze zomer heerlijk gaan genieten aan boord van een zeiljacht met of zonder bemanning? Laat het ons zo snel mogelijk weten zodat we een mooi schip voor je kunnen uitzoeken. 



Exclusieve flottielje in Sardinië
Sardinië, het zeilgebied waar de bekende Rolexcup gevaren wordt. Het zeilgebied waar de zeilfanaat en levensgenieter graag naar toekomt, het zeilgebied waar je je in het Caribisch gebied waant! En daar hebben wij nu al 10 jaar als enige onze eigen flottielje!!!
Onze flottielje begeleiders zijn deze week naar Sardinië afgereisd om het seizoen voor te bereiden. Half juni gaat de eerste flottielje van start en het seizoen is half september afgelopen. Wil je hier zelfstandig zeilen, dan kan dat natuurlijk ook.



Wist je dat Sardinië één van de Blue spots is op aarde waar mensen het langst gezond leven? Lees er meer over in ons Blog Sardinia, blue zone! (gofunsailing.com)

We hebben nog enkele plekken in de 2 weekse Sardinie - Corsica flottielje op 17 juli en 4 september. Je kunt ons 7 dagen in de week bereiken via whatsapp  06 20553904, bellen mag ook natuurlijk. Of stuur ons een email  info@gofunsailing.com

Maartje en Ton van den Berg
De Charter Experts!
Over GoFunSailing:

Wij bieden zeiljachten aan in de mooiste zeilgebieden met prachtige baaien en stranden waar u kunt genieten van de lokale culinaire lekkernijen. Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar, ook in de avonduren en zullen u persoonlijk advies geven. Zeilen is onze passie en die delen we graag met u!

Contact:

06 - 20553904
info@gofunsailing.com

logo yachtpool