Copy
info@gofunsailing.com
06 - 20553904
Het is alweer mei! De eerste gasten zijn al lekker aan het zeilen. Velen gaan nog. Dit Ezine is daarom ook vooral gericht op voorbereiding van je zeilvakantie. Ben je nog niet zover? Dan zijn er last minutes! Veel leesplezier en voorpret voor je vakantie!

Altijd je eigen Plotter in de kuip

Heeft u een Iphone, Ipad, of Android tablet met GPS? Dan kunt u voor weinig geld een hele mooie app downloaden. Hiermee heeft u altijd uw kaartplotter buiten bij de hand. U hoeft niet meer de plotter/gps in de boot te bestuderen als u dat niet wilt want u heeft nu uw eigen plotter bij u. Zelf hebben wij deze software ook op de Ipad en we hebben veel gevaren en vergeleken en deze software werkt heel erg goed en is heel nauwkeurig. Let op, u moet ook altijd op de papieren kaarten blijven navigeren.
Navionics heeft ook een online webapp zodat je thuis op je pc al rond kunt zeilen waar je van de zomer heen gaat, kijk maar eens. https://webapp.navionics.com/#boating  


Gratis E-books
Je vindt ze op onze website http://www.gofunsailing.com/nl/vaarroutes/pilotboeken/

Vakantie tip

Gaat u straks lekker zeilen, koop dan voor uw vakantie een kleine waterdichte tas zodat uw telefoon en camera en andere waardevolle spullen schoon en droog blijven mocht u met de rubberboot naar de kant gaan.

 

 

Last minutes

Heb je nog niet geboekt en ga je niet in het hoogseizoen dan zijn er al leuke aanbiedingen te vinden.

kijk op www.lastminute-sailing.com
Hierbij alvast een paar mooie last minutes.Wij wensen jullie veel plezier met alle voorbereidingen voor je zeilvakantie. Heb je nog niet geboekt wacht dan niet langer want we zien dat de beschikbaarheid van boten steeds moeilijker wordt.
Over GoFunSailing:

Wij bieden zeiljachten aan in de mooiste zeilgebieden met prachtige baaien en stranden waar u kunt genieten van de lokale culinaire lekkernijen. Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar, ook in de avonduren en zullen u persoonlijk advies geven. Zeilen is onze passie en die delen we graag met u!

Contact:

06 - 20553904
info@gofunsailing.com

logo yachtpool