Copy
info@gofunsailing.com
06 - 20553904
Een nieuw jaar met veel bootnieuwsDat kun je allemaal bekijken op de grootste watersportbeurs in Europa, Boot Dusseldorf: http://www.boat-duesseldorf.com/ Wij staan er niet zelf maar boek je tijdens deze periode dan krijg je van ons de boekingskosten kado!

Zeilen in Zweden, een prachtige bestemming
Misschien een nog niet voor de hand liggende bestemming maar als je het volgende artikel leest zul je gegarandeerd enthausiast worden over Zweden.

Artikel in Yachting Monthly over zeilen in Zweden. http://www.yachtingmonthly.com/cruising-guides/stockholm-archipelago-sailing-swedens-pocket-wilderness-32654

Hieronder een aantal schepen die we bijvoorbeeld op 15 juli kunnen aanbieden.
Flottieljes lopen vol!

In Kroatie lopen veel flottieljes al vol in de periode tussen half juli en half augustus. Wilt u daar nog zeilen informeer dan zsm.
Op dit moment zijn er nog enkele plekken in Sardinië en Mallorca. Echter onze 2 weekse specials zijn ook al bijna volgeboekt. De 2 weekse flottielje in Mallorca start op 15 juli. In Sardinië op 22 juli.
Vanaf half juni varen we elke week een 1 weekse route in zowel Mallorca als Sardinië.


Guletcruise Montenegro (Zuid Kroatie)
    

Lees hieronder een uitgebreid reisverslag
https://drive.google.com/file/d/0B54VX9sy5_VfaDdYX3JjUnJrZzQ/view

 
Aanbieding
03.06.2017 Montenegro - Croatia route 
09.09.2017 Montenegro route
Prijs per persoon € 950,00


KortingenDe vroegboek kortingen zijn sinds 1 januari minder geworden maar er zijn nog steeds kortingen te krijgen. Heeft u eerder bij ons geboekt dan krijgt u altijd nog 5% extra VIP korting over de huurprijs van de boot.
Op dit moment zijn er ook hoge kortingen op vluchten van bijvoorbeeld Easyjet.
Over GoFunSailing:

Wij bieden zeiljachten aan in de mooiste zeilgebieden met prachtige baaien en stranden waar u kunt genieten van de lokale culinaire lekkernijen. Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar, ook in de avonduren en zullen u persoonlijk advies geven. Zeilen is onze passie en die delen we graag met u!

Contact:

06 - 20553904
info@gofunsailing.com

logo yachtpool