Copy
info@gofunsailing.com
06 - 20553904
December is de beste tijd om je zeilvakantie te boeken!
Waarom is dat zo? 
In December wordt er nog een mooie vroegboekkorting gegeven en is de keuze aan schepen nog niet uitgeput. Reken op een korting tussen de 10 en 20% en dat is mooi meegenomen!
Vraag zelf wat prijzen op in het gebied waar je wilt varen. Het is online, vrijblijvend en als je er vragen over hebt helpen we je graag.

Wilt u zelf naar een zeiljacht zoeken? Dat kan hieronder. 
Onze top bestemming, Sardinie!

Wij noemen dit gebied het Caribisch gebied van Europa! Omdat er zoveel mooie ankerbaaien zijn, er altijd wind om te zeilen staat. Het Italiaanse eten en de cultuur zijn fantastisch. De beste omstandigheden voor een super mooie zeilvakantie! Vindt je dit te uitdagend om zelfstandig te doen? Ga dan mee in onze flottielje die half juni van start gaat. https://www.gofunsailing.com/nl/flottieljezeilen/flottielje-italie/
Op 18 juli en 5 september wordt er een 2 weekse Special gevaren waarbij je ook een week langs Zuid Corsica zeilt. Op 18 juli zijn nog maar enkele plekken beschikbaar.


Oversteek Oceaan met 180 schepen


Wellicht heb je gehoord van de Arc, het jaarlijkse evenement waarbij er een grote groep zeilschepen gezamenlijk de oceaan oversteken.  Misschien droom je er ook van om dit te kunnen doen. Wij kunnen je daar wellicht mee op weg helpen. Door eerst eens een one way te doen van Mallorca naar de Canarische eilanden of andersom. Ieder jaar in April en Oktober is dat mogelijk. Lijkt jou dit iets? Laat het ons weten en we vertellen je er meer over.


Zeilen met een schipper, heerlijk iedere dag wakker worden in een andere baai.Global Yacht is onderdeel van GoFunSailing. Neem eens een kijkje in ons speciale aanbod van Meezeilen op een luxe catamaran of op een Turkse Gulet of op 1 van super luxe klassieke zeiljachten. 

Wat je ook zoekt, als het met zeilen te maken heeft helpen we je er graag mee!
Dit was het laatste E-zine van 2019. We hopen dat jullie ze met veel plezier lezen. Wij wensen iedereen een heerlijke feestmaand toe!Ton en Maartje van den Berg
eigenaren van Gofunsailing
Over GoFunSailing:

Wij bieden zeiljachten aan in de mooiste zeilgebieden met prachtige baaien en stranden waar u kunt genieten van de lokale culinaire lekkernijen. Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar, ook in de avonduren en zullen u persoonlijk advies geven. Zeilen is onze passie en die delen we graag met u!

Contact:

06 - 20553904
info@gofunsailing.com

logo yachtpool