Copy
info@gofunsailing.com
06 - 20553904
Zin in Zon, Zee en Zeilen? Waar je allemaal in Europa kunt zeilen met GoFunSailing, dat zie je op het kaartje. Daarnaast verhuren we ook schepen in het Caribisch gebied, Thailand en de Seychellen. Echter dat is allemaal wat verder vliegen.

Je kunt nu al heerlijk zeilen op maar een paar uur vliegen. 
De Canarische eilanden! Het is er rond de 20 graden en er staat een goede wind om te zeilen. Ga naar de Cruising Guide op onze website om er meer over te lezen. 

Wil je meezeilen, dan kan dat ook, ga naar de brochure over meezeilen vanaf Tenerife.klik op de volgende link voor de havens
https://www.hellocanaryislands.com/ports-and-marinas/

Zeilen in het hoogseizoen?Met opgroeiende kinderen ben je meestal gebonden aan het hoogseizoen. Maar misschien kun je dan zo vroeg of laat mogelijk plannen zodat je misschien nog net iets goedkoper vliegt of dat de bootprijzen nog net iets lager zijn. De duurste weken zijn van eind juli tot half augustus. Ook flottieljes hebben dan nog enkele plekken vrij. Op dit moment zijn de hoogseizoen flottielje plekken bijna uitverkocht. Daarnaast lopen alle vroegboekkortingen nu af. 

Laat het ons zsm weten als je nog wilt zeilen in het hoogseizoen


Zeilen met schipper, hoe gaat dat in zijn werk?Steeds meer mensen gaan zeilen met schipper omdat ze zelf nog niet kunnen zeilen of vanwege het gemak van een schipper aan boord. De schipper is volledig verantwoordelijk voor de boot. Wij werken alleen met lokale schippers die het gebied en de wind en weersomstandigheden goed kennen. Dit zijn proffessionele schippers die zich zo onzichtbaar mogelijk zullen opstellen zodat je wel volledige privacy hebt als groep, gezin aan boord. De schipper spreekt de taal van het land en Engels. Voor meer informatie over zeilen met een schipper ga je naar onze meest gestelde vragen. https://www.gofunsailing.com/nl/contact/meest-gestelde-vragen-faq/


Zin gekregen in een zeilvakantie?Weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Geen probleem, bel of mail ons en we helpen je graag bij het organiseren van een onvergetelijke zeilvakantie.

Wil je vrijblijvend kijken of er een leuk schip te huur is voor je, kijk dan eens in ons zoeksysteem. Dat is zonder enkele verplichting.
https://www.gofunsailing.com/nl/prijzen/

Wij kijken weer uit naar het zeilseizoen en we hopen jullie ook!Over GoFunSailing:
Over GoFunSailing:

Wij bieden zeiljachten aan in de mooiste zeilgebieden met prachtige baaien en stranden waar u kunt genieten van de lokale culinaire lekkernijen. Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar, ook in de avonduren en zullen u persoonlijk advies geven. Zeilen is onze passie en die delen we graag met u!

Contact:

06 - 20553904
info@gofunsailing.com

logo yachtpool