De jongens van Rock Ink presenteren
Spinnetje door Fieke Gosselaar en Astrid Mulder
 
Deze e-mail bevat een animatie. Open de e-mail in uw browser als u niets ziet bewegen.
Animatie Spinnetje

Internetuitgeverij Rock Ink presenteert het eerste Groningstalige e-kinderbouk (we hebben het net nog op het internet gecheckt en we zijn nog steeds de eerste):

Spinnetje

De laatste zomerregen is gevallen. Nu het weer droog is, komt spinnetje tevoorschijn. Opnieuw weeft ze haar web. Daarna wacht ze in een hoekje ervan. Spinnetje vindt het niet erg dat het lang duurt, want ze weet: ooit komt het.
Zo ook nu. Een mugje raakt verstrikt in het web. Razendsnel komt spinnetje op de onfortuinlijke prooi af. 
Maar dan…

Spinnetje is geschreven door schrijfster, dichteres en strafrechtjuriste Fieke Gosselaar (1982). Fieke droeg dit Groningstalig kinderverhaaltje al eerder voor op Radio Noord, waar ze elke vrijdagochtend een column heeft. Van Fieke verschenen eerder de dichtbundel Nova Zembla (2013) en de verhalenbundel Tussen de anderen (2014).

De prachtige tekeningen zijn van de hand van Astrid Mulder (1988), een gediplomeerde maar zeer eigenzinnige kunstenares (en muzikante met de zingende zaag). Astrid werkt het liefst op gebruikt papier, wat haar ingekleurde tekeningen nog meer organisch lijkt te maken. Astrid illustreerde eerder het e-boek Hongerige wolf (2014), geschreven door Bill Mensema. Ook verzorgde ze de cover van Fiekes dichtbundel Nova Zembla.

Ook dit e-kinderbouk is net als al onze zestien eerdere uitgaven gratis, ter plekke (waar u ook ter wereld bent) en direct te lezen, te bekijken en te genieten op onze commercie- en cookie-vrije website www.rockink.nl.

Wij jongens van Rock Ink verdienen er geen rooie cent mee, net zo min als onze schrijvers en kunstenaars. Voor ons is het allemaal liefdewerk oud papier. Nou vindt Astrid dat laatste natuurlijk fijn, maar we kunnen onze boekjes gratis op de markt brengen omdat we het als e-boek uitgeven. Dus zonder papier. Het is kortom liefdewerk e-papier (ook deze uitdrukking, die binnen afzienbare tijd een normale Nederlandse uitdrukking zal zijn, leest u hier voor het eerst).

Rock Ink is de digitale uitgeverij van Ebel Kuipers, Bill Mensema en José Cutileiro.

Met vriendelijke groet,

Rock Ink

Binnenkort verwacht bij Rock Ink:
• Een tweede e-kinderboek, ditmaal Nederlandstalig: De Twijfelfabriek van Renée Luth & Irene Wiersma
• Een multicultureel en multidisciplinair uitgevoerd drama: Een Held In Afrika van Hubert Klaver & Eva Waterbolk (en nog iemand)

Share
Tweet
Forward

Andere recente uitgaven

Een veenkoloniaal kerstverhaal
Prachtige tekeningen van Astrid Mulder bij een druistig doordenderend prozagedicht van Bill Mensema. 
 
You don’t know what love is
Tweede in een reeks van stripverhalen van de Kesanova: Marinier Johnny & Hessa – ideologische vijanden die een dierlijke aantrekkingskracht op elkaar hebben. Hoe loopt dat af? 
Overdiep
Een wandeling door Appingedam roept bij Bill verschillende herinneringen op. Met foto’s van de auteur.
 
Situation
Mega Watje
& de kleine jongetjes

door Hubert Klaver

 
Bert Hadders Songbouk
De beste songteksten van Bert Hadders met foto’s van Robert van der Molen. t Eerste Rock Ink e-boukje in t Grunnegers.
 
Ga voor meer uitgaven naar de website
Rock Ink heeft nog veel meer kekke boekjes. Bekijk onze catalogus op www.rockink.nl, klik & lees.
 
Rock Ink is een mini-uitgeverij van schrijver Bill Mensema, grafisch ontwerper Ebel Kuipers en schrijver / muzikant José Cutileiro.

Copyright © 2016 Rock Ink, All rights reserved.
 

Verwijder mij van de verzendlijst 

Ik wil mijn gegevens aanpassen 

Zet mij ook op de verzendlijst

Email Marketing Powered by MailChimp