Berichtje tussendoor van Rock Ink 
Bert Hadders Songbouk wordt een ‘echt’ boek!
Open de e-mail in uw browser als u geen afbeelding ziet.
Poster presentatie Songbouk
 

Bert Hadders Songbouk als e‑boek
én in gedrukte vorm

De eerstvolgende publicatie van Rock Ink heeft nogal wat voeten in de aarde gehad. Maar wij zijn daar niet vies van. Als er gewroet moet worden in vette, zompige modder, dan staan wij vooraan. Het heeft iets Veenkoloniaals en laat dat nou net het overkoepelende thema zijn dat de teksten van Bert Hadders en de foto’s van Robert van der Molen met elkaar verbindt.

Toeval?

Op woensdag 18 november aanstaande presenteert internetuitgeverij Rock Ink het langverwachte en veelbesproken Songbouk, waarin een aantal van de fraaiste songteksten van Bert Hadders & De Nozems zijn opgenomen, prachtig geïllustreerd met zwart-witfoto’s van Robert van der Molen.

Op 18 november inderdaad, de Groninger Dag van de Veenkolonies.

Toeval?

Deze uitgave wordt het eerste e-bouk van Rock Ink. We gaan daarin helemaal in het Veenkoloniaals dialect van Hadders mee. We ondergaan de Schmerz, we ruiken de omgeving en we voelen het opjagende ritme. In het Veenkoloniaals. Vandaar dat het een e‑bouk is. Maar het is natuurlijk ook een e-boek en zoals al onze e‑boekjes is dat gratis beschikbaar op onze website www.rockink.nl.

Toeval?

Maar anders dan normaal stellen we ditmaal ook een gedrukte versie van Songbouk beschikbaar. Dit schitterend boukje presenteren wij zondag 22 november aanstaande in Boekhandel Van der Velde, A-kerkof 45–47, Groningen om drie uur ’s middags. Ter gelegenheid hiervan zullen Bert Hadders & De Nozems hier een optreden verzorgen. De entree is gratis (maar het boukje, dat voor een sympathiek prijsje te koop wordt aangeboden, niet).

Toeval?

Hell no!

 

Gegroet,

 

De jongens van Rock Ink

Share
Tweet
Forward
Rock Ink is een mini-uitgeverij van schrijver Bill Mensema, grafisch ontwerper Ebel Kuipers en schrijver / muzikant José Cutileiro.

Copyright © 2015 Rock Ink, All rights reserved.
 

Verwijder mij van de verzendlijst 

Ik wil mijn gegevens aanpassen 

Zet mij ook op de verzendlijst

Email Marketing Powered by Mailchimp