Copy
Beste <<Voornaam>>,
Hierbij ontvang je mijn winterbericht met de plannen voor het komende jaar!
Wist je dat in de Chinese astrologie het jaar 2017 het jaar van de Haan is? De kenmerken van de haan zijn: Praktisch, Eerlijkheid, Rechtdoorzee, Kleurrijk. Mooie karakteristieken voor onze uitdagingen in 2017.

Agenda voor 2017, een jaar van verdiepen en ontmoeten!

Lees over onze cursussen, retraites en praktische plannen voor het komende jaar:

Ontdek Paardencoaching, 12, 13 mei en 20 mei 2017 in Berg en Dal

Voor mensen die nieuwsgierig zijn naar de werking van Paardencoaching. Ook dit jaar zal ik de 3-daagse cursus Ontdek Paardencoaching weer geven in Berg en Dal.  Als je deze cursus gevolgd hebt, weet je wat Paardencoaching en paarden je te bieden hebben. Zie programma.

“Ik heb de 3-daagse training ontzettend fascinerend, confronterend en inspirerend gevonden! Je krijgt alle ruimte om op je eigen manier te experimenteren met wat je kan en of wil ontwikkelen. Een fantastische kennismaking met paardencoaching.” Soemiray Pool, juni 2016.

Retraite van 28 augustus t/m 1 september 2017 in Berg en Dal

Eind augustus organiseren we weer onze retraite met paarden als spiegel van de ziel. Het wordt weer een heerlijke midweek met een doorgezomerd programma!
Zie programma.


“Mooie dagen waar veel aspecten van het werken met paarden aan bod kwamen. Vooral de systemische opstelling was fascinerend, omdat het paard  zo doelgericht in actie kwam en heel duidelijk en ondersteunend aanwezig was. Het voelde na de opstelling echt alsof er iets van mij was afgevallen.” Monique van de Zouw, augustus 2016

Intensive, 3 oktober t/m 6 oktober 2017, Mallorca

Voor de 4e keer ga ik samen met Annemieke Hijink naar Mallorca voor ons Hink-Stap-Sprong-programma! We verblijven op de zonnige Finca van Mateo en Heidi Hemmers. Een intensief en individueel programma voor het doorbreken van hardnekkige patronen. Start in Nederland met uitgebreide intake. Zie programma.

Manager academisch ziekenhuis: “De intensive heeft mij veel gebracht! Het allerbelangrijkste is denk ik het inzicht dat jullie mij hebben gegeven. Ik merk dat ik daarmee mezelf weer heb teruggevonden. Dat geeft rust en tegelijkertijd enorm veel energie.”

Keiweekend met Insight Discovery, 1 t/m 3 september 2017 Berg en Dal

Een interessant combinatieprogramma met paardencoaching en de kleuren van Jung voor Young Professionals. Dit is een Dekkei activiteit. We organiseren dit actieve weekend voor de 2e keer. Een intensief en mooi programma.
Kijk voor meer informatie op de website van DEKKEI GROEP.
Sinds 2 jaar heb ik mij verbonden met de inspirerende Dekkeigroep. Samen organiseren we trainingen/workshops en activiteiten.


Foto: mijn collega Sabina Brammer van Dekkei met haar paard Waldrose.
Dekkeiweekend: “Ik heb ontzettend genoten van het paardenweekend. Voor mij is het écht een scharniermoment in mijn leven geweest.” Yoko Dille, België.

Individuele opleiding voor de startende paardencoach

Maattraject met stagemogelijkheden. Heb je interesse? E-mail voor het programma.

“24 september 2016 heb ik van Gerda mijn certificaat ontvangen. Echt gaaf. Ik heb zoveel van Gerda geleerd. Mijn opleiding bestond uit acht modules zoals paardentaal en zorg voor het paard, vertrouwen opbouwen en helder communiceren, doelgericht coachen, systemische verkenning, marktverkenning en nog meer. Ik ben inmiddels gestart met mijn eigen bedrijf.” Harold van Heumen

Ontdek Paardencoaching wil ik ook in Drente organiseren bij voldoende deelname, bij Mind Reset met Harold als co-trainer, een prachtige plek! Data volgen nog.

Coaching, duocoaching, workshops en nog meer…..

Wil je een sessie, een workshop voor je team, vrienden of familie? Je bent te allen tijden welkom in mijn wei of op andere plekken in het land waar ik mag werken. Een prachtige plek is bijvoorbeeld de hoeve van Maryke van den Berg in Klarenbeek. Al jaren samen werk ik samen met Maryke en haar geweldige kudde IJslanders.

Stiltewandelingen, iedere 2e zondag van de maand

Deze organiseer ik nu voor het vierde jaar samen met Marlou Elsen. Heerlijk wandelen in het ritme van de seizoenen met onze paarden, start met koffie en thee in de wei. Zie programma.

Verder….een korte terugblik, 2016 was een jaar vol beweging en ontwikkeling

Ik kijk met plezier terug op de vele mooie workshops en sessies met de paarden en vele klanten, met een groot gevoel van dankbaarheid. Internationale teams waren te gast in mijn wei. Het werken met de Radboudstudenten van de Master Communicatie en Beïnvloeding, samen met Marian Noorderwerf, was geweldig nuttig en plezierig. De samenwerking met de Dekkeigroep, inspirerend! Een bijzondere intensive op Mallorca, en zonnige retraites in Berg en Dal. Een feest! Verder ontwikkelde ik het afgelopen jaar “De individuele opleiding voor de startende paardencoach”. Met Harold van Heumen als mijn eerste kandidaat. Alles bij elkaar een jaar vol beweging! ik dank mijn opdrachtgevers! Tot ziens in 2017!
Copyright © 2017 DC paardencoaching, All rights reserved.


Wil je deze e-mail niet meer ontvangen?
uitschrijven

Email Marketing Powered by Mailchimp
Schilderijen door Suzanne Huijs.