Copy

Vakantie tip:

Echte rust en ontspanning vind je in jezelf. Neem de tijd!


Zoek je iets voor je vakantie? We hebben nog één plek in onze retraite met paarden op boerderij de Meiberg. 


Kom tot jezelf in contact met de natuur en de paarden. Geniet van een afwisselend programma met diverse vormen van paardencoaching, veel  rust en bezinning op een prachtige plek met een uitstekende verzorging. 

Hulp bij een persoonlijke vraag, hoe werkt dat?


Met paardencoaching  kun je op een veilige manier persoonlijke vragen en dilemma’s onderzoeken. Je kunt iets wezenlijks ervaren op gevoelsniveau. Hoe werkt dat eigenlijk?

Een paard is bijzonder sensitief en reageert direct op je gedrag of gevoel en zelfs systemisch (diepere laag, iets wat je zelf nog niet duidelijk hebt), de feedback is ondubbelzinnig, zonder oordeel. De coachee voelt dat het klopt, vaak eerder dan de coach kan zien,  door nieuwe inzichten kan hij of zij zich weer ontspannen. 

Erkenning van een vraag of probleem is al een heel belangrijke stap, het paard helpt bij deze verkenning en erkenning. Door de ontspanning kun je wezenlijke antwoorden vinden  die al diep in je besloten lagen.

DCpaardencoaching
goes international!


Ik nodig je uit voor een bijzondere ervaring op Mallorca. Onze reis naar dit mooie eiland heeft mogelijkheden gegeven voor nieuwe cursussen. We organiseren intensives op het prachtige landgoed van Mateo. Rust, werk en Paardencoaching worden gecombineerd; er kan intensief gewerkt worden aan een persoonlijk thema of werkthema met verschillende coaches, individueel of voor kleine teams. 

Heb je interesse? Dit kan op aanvraag, ik doe dit in samenwerking met Annemieke Hijink en Gastvrouw Heidi Coenders.  

Proeverij Paardencoaching
Op Hippisch Centrum Groesbeek


De paardencoachproeverij op 23 juni, die ik organiseerde met Marian Dries was erg succesvol. Ondanks Nederland-Chili kwam er toch een aantal geïnteresseerden naar onze workshop. In alle rust hebben we deze groep kennis laten maken met de kracht van paardencoaching

Jolien van Ballegooijen, deelnemer, eigenaar van het Hippisch Centrum, was enthousiast en overtuigd  over hetgeen de paarden lieten zien in de workshop. "Krachtig, dichtbij en echt.  Deze manier van werken werpt een nieuw licht op persoonlijke vragen en problemen."

Interesse in een individuele sessie?
Neem contact op.

40 politiegroepen in Klarenbeek


In 2013 en 2014 hebben ruim 40 groepen met leidinggevenden de kracht van paardencoaching ervaren in de workshop “natuurlijk leiderschap” van DCpaardencoaching! De workshops waren populair in de jaartrajecten van politie Amsterdam-Amstelland: “Leiderschap in verbinding”. Binnenkort komt er een artikel over ons in het IPA politieblad.

Enkele reacties n.a.v. de workshops: "Ik vond de tijd tijdens de paardenworkshop vliegen. De paarden spiegelden mijn gedrag en emoties. In een groep is een kleine gedragsverandering van jezelf al essentieel voor gedragsverandering bij anderen. Wat je uitstraalt krijg je terug."

 

Ontspanning en gezondheid


Chronische stress zorgt voor een verhoogd risico op hart- en vaatziekten. We weten het!

Ontspan en wandel mee met ons en de paarden op onze maandelijkse stiltewandeling, de volgende is op 3 augustus.

Reactie van een deelnemer:  “het contact  met de paarden geeft het gevoel van intense ontspanning, heerlijk zo te lopen door het bos samenop, je voelt je één met het paard en de natuur”. 

Meld je hier aan.
Iedereen zonnige zomerdagen gewenst!

Groet van Gerda Dekker
Mocht u geen prijs stellen op DCbericht,
dan kunt u dit aangeven door u uit te schrijven via de onderstaande link. 

Uitschrijven DCbericht    Update instellingen

Ons e-mail adres is:
info@dcpaardencoaching.nl

 Bekijk hier onze agenda

De stiltewandelingen zijn er weer!
De eerst volgende keer is op 3 augustus

Copyright © *2013* *DekkerConsult*, All rights reserved.
Schilderijen door Suzanne Huijs.