Copy

Nieuwe website


Hierbij lanceer ik met trots mijn nieuwe website DCpaardencoaching.nl als onderdeel van mijn bedrijf DekkerConsult.

Mijn paardenworkshops zijn een belangrijk, doorgewinterd en geliefd onderdeel van mijn werk gebleken de laatste jaren. Ik geloof in Paardencoaching, ik ervaar het als een enorm krachtige methodiek voor verankering van nieuwe inzichten en gedrag. Ik heb gemerkt dat het leren in beweging veel oplevert bij mijn cliënten. Het geeft plezier, nieuwe inzichten en gewaarwordingen en vaak ontroering. 
 

Aanbod


Ik heb al veel maatwerktrainingen met paarden verzorgd voor diverse organisaties en indi-viduele cliënten. Een goede en plezierige klant is de Politie Amsterdam Amstelland, voor wie ik het laatste jaar alleen al rond de 22 paardenworkshops verzorgd heb.

Het aanbod voor de maatwerktrainingen en mogelijkheden vind je met foto’s op de nieuwe website. Tevens het aanbod en data van open inschrijvingen.

Paardencoaching centraal


Naast mijn reguliere site dekkerconsult.nl  heb ik deze zomer besloten een aparte website voor de Paardencoaching met mijn workshop-en cursusaanbod in het leven te roepen. Mijn activiteiten rond het werk met paarden staat centraal.

De website heb ik met plezier ontworpen samen met mijn nicht Vera Holland. Met haar eigentijdse en frisse ideeën is het een dynamisch geheel geworden met veel kleur en beeld. Dat is het leuke van een intergeneratieve samenwerking!

 

Stiltewandelingen


Speciale aandacht voor de Stiltewandelingen met de paarden. Een initiatief samen met Marlou Elsen, mijn paardenmaat in de wei. Iedere eerste zondag in de maand kun je aansluiten voor een stiltewandeling  met onze IJslanders. Een plezierige manier om de seizoenen intensief te proeven en ervaren.
 Ontdek Paardencoaching


De derde cursus "Ontdek Paardencoaching"
is op 12 oktober, 2 en 9 november.Een intensieve cursus waarin je verschillende vormen van Paardencoaching gaat ervaren.  Deelnemers zijn erg enthousiast. Je werkt in een kleine groep en je kan veel zelf ervaren, ontdekken en zelf uitvoeren. Een deel van de cursus is buiten, waarbij je werkt met de kudde IJslanders. Verder werk je met twee volbloeden in een binnenbak.

Er zijn nog enkele plaatsen.
Iedereen een fijn najaar gewenst!

Groet van Gerda Dekker
Mocht u geen prijs stellen op DCbericht,
dan kunt u dit aangeven door u uit te schrijven via de onderstaande link. 

Uitschrijven DCbericht    Update instellingen

Ons e-mail adres is:
info@dcpaardencoaching.nl

IJslander(s) gezocht! Lees hier.

Copyright © *2013* *DekkerConsult*, All rights reserved.
Schilderijen door Suzanne Huijs.