Copy

Van paard naar het schaap, het jaar van compassie


31 januari 2014 is het Chinees nieuwjaar en begon het jaar van het Paard. Nieuwe plannen die in 2013 zijn uitgedacht konden in 2014 verder worden uitgewerkt. Mede dankzij de actiegerichtheid van het paard stond het afgelopen jaar in het licht van werk en aanpakken. Soms ook (te) impulsief handelen. (Onrust in de wereld). Groei lag binnen bereik van velen en er kwam ruimte voor vernieuwing. Steeds meer mensen streefden hun dromen na en kozen de weg van hun hart.

In februari begint het jaar van het Schaap, ook vaak met Geit aangeduid. Dit jaar staat in het teken van creativiteit, verantwoordelijkheidsbesef én mededogen. Een jaar met een goed klimaat voor het oplossen van conflicten. Dat is wat de wereld nodig heeft!


We wensen jullie een prachtig en werkzaam jaar toe, met compassie, vriendschap en creativiteit! We nemen het paard mee! 
 

Terugblik retraite 2014 met paarden als spiegel van de ziel


We kijken terug op een bijzondere en intense retraite. De paarden hadden hun geweldige werking en spiegelden zoals altijd onverwacht op verschillende niveaus wat aan de orde was.

Reactie van enkele deelnemers:

“De dagen hebben me erg veel gebracht. Een jongere op m'n werk vroeg na de retraite of ik getroffen was door de bliksem want ik was zo " opgeladen". Ja dat dekte de lading wel.”

“Paarden… draven door mijn hoofd, briesen in mijn hart, rusten in mijn ziel.”

“Een week van ontspanning en diepgang, verrassende ontmoeting met de paarden”.


Een prachtige volle en rijke week, waarin heel veel samenkwam! Goed bevallen!

Ervaar een Proeverij Paardencoaching in Groesbeek


In samenwerking met het Hippisch Centrum Groesbeek organiseer ik regelmatig een Proeverij op een zaterdagavond van 19.00 tot 21.30 uur. De eerst volgende datum is 24 januari.

Je bent welkom met een specifieke vraag of dilemma. Middels een opstelling met het paard, krijg je inzichten en klare antwoorden. Als je geen vraag hebt kun je meedoen in de opstelling van een anders als representant. We werken in een kleine groep op een mooie locatie. 
Hoe werkt dat?

In de Proeverij Paardencoaching kun je kennismaken met de krachtige werking van Paardencoaching. Het is niet nodig dat je ervaring hebt met paarden. Ook is het geen bezwaar als je een zeker angst hebt voor  paarden, daar helpen we (het paard)  je snel overheen.  Lees meer!

Retraites in 2015

 

Ik organiseer komend jaar vier retraites met verschillende samenwerkingspartners op diverse locaties. Rust  en verdieping zijn welkom in deze tijd. Daarom organiseer ik met plezier het komend jaar 4 retraites met verschillende samenwerkingspartners.

Deze retraites zijn verschillend van karakter. Ze geven allen de gelegenheid om echt tot jezelf te komen in nauw contact met de natuur. De paarden helpen je te ontspannen zodat er ruimte ontstaat voor bezinning. 


We bieden:
- 5-daagse in Berg en Dal
- Intensive op Mallorca
- Vakantieweek in de Morvan
- Een lang weekend in Groesbeek
Lees meer!

 

Stiltewandeling in het ritme van de seizoenen  -  1e zondag van de maand


We zijn nu ruim één jaar rond, 1 keer per maand hebben we gewandeld door de bossen van de But in Berg en Dal, steeds met een wisselende kleine groep. Door weer en wind, met opvallend veel zon!

De veranderingen in de natuur, het licht, de geuren, de kleuren, de vachten en briesen van de paarden hebben we door het lopen in stilte intens ervaren. We zien weer uit naar de volgende wandeling!

Loop een keer mee!  De volgende keer is op zondag 1 februari. Meld je aan

 
 

Ontdek paardencoaching


Er is nog één plek voor de cursus 'Ontdek Paardencoaching', 3 modules: start 9 mei.
Iedereen een groeizaam nieuw jaar gewenst!

Groet van Gerda Dekker
Mocht u geen prijs stellen op DCbericht,
dan kunt u dit aangeven door u uit te schrijven via de onderstaande link. 

Uitschrijven DCbericht    Update instellingen

Ons e-mail adres is:
info@dcpaardencoaching.nl

 Bekijk hier onze agenda


Copyright © *2013* *DekkerConsult*, All rights reserved.
Schilderijen door Suzanne Huijs.