Copy
Beste <<Voornaam>>,
Het voorjaar komt eraan! Dcpaardencoaching heeft de volgende activiteiten op haar programma voor de komende lente en zomer:
 

Intensive op Mallorca, 10 mei t/m 13 mei

We gaan weer naar Mallorca in mei! Onze Intensive verleden jaar was een prachtig avontuur en is geweldig bevallen! Dus voor herhaling vatbaar. We hebben nog plaats voor 2 deelnemers.
Voor iedere deelnemer ontwerp ik samen met Annemieke Hiijink een persoonlijke routeplanner in ons HINK-STAP-SPRONG- programma naar aanleiding van de intake. Alles werkt mee op Mallorca: het ruige landschap, de aangename finca, de uitmuntende verzorging van Heidi en Mateo, de ongerepte paarden en het individuele programma. Het doel van de intensive is om je patronen meer te doorgronden en te doorbreken. Hoe? Zie ons programma.

Reactie van een deelnemer vorig jaar:
"Voor mij is ‘Mallorca’ niet te vangen in woorden of punten. Het was een belevenis, ervaring, openbaring, verrijking."

Retraite: paarden als spiegel van de ziel, 28 augustus t/m 2 september

Als je echt even helemaal weg wilt in eigen land, dan is mijn retraite met “paarden als spiegel van de ziel” zeker aan te raden ! Met plezier organiseer ik dit jaar weer deze fijne midweek in Berg en Dal, vlak bij de wei met mijn paarden. Boerderij De Meiberg is al gereserveerd. Deze midweek nodigt je uit tot diepe ontspanning naast en met de paarden. Je gaat genieten van een rijk en afwisselend programma met veel paard, natuur, gezond eten, muziek, meditatie en mooie ontmoetingen.
De inschrijving is gestart! We hebben plek voor maximaal 8 deelnemers.
Zie het programma.

Open inschrijvingen Hippisch Centrum voor persoonlijke vragen en dilemma’s

Met regelmaat organiseer ik een open inschrijving systemisch werken met paarden in het Hippisch Centrum in Groesbeek en in de zomer bij mij in de wei. Je kunt dan een persoonlijke vraag of dilemma inbrengen.
Houd de agenda in de gaten.

Ontdek Paardencoaching op 10, 11 en 12 juni

Ontdek Paardencoaching bestaat uit 3 intensieve modules. Het is een mooie manier om verschillende aspecten van Paardencoaching voluit te ervaren. Deze zomer alweer de 8ste groep. Lees het verslag van de eerste module: Paardencoaching op gedragsniveau van Astrid van Laar. Nog enkele plaatsen open.

Keiweekend authentiek leiderschap! Op 3 september en 4 september, in samenwerking met de Dekkeigroep!

Ook dit jaar organiseer ik samen de Dekkeigroep een 2-daagse: authentiek leiderschap voor professionals. In dit Keiwekend combineren we het  gedachtegoed van Insights Discovery (specialiteit van de Dekkei) en de Paardencoaching in een kleurrijk programma. Prachtige locatie. De inschrijving is gestart!

Stiltewandelingen met paarden iedere 2e zondag van de maand

Zo bijzonder dat we nu al bijna 3 jaar iedere maand een wandeling maken met de paarden en steeds dienen zich weer mensen aan die graag een keer meewandelen. Om je hoofd echt leeg te maken en  het ritme van de seizoenen met de paarden helemaal te doorvoelen. 

Individueel traject “De startende paardencoach”

In januari zijn 2 enthousiaste deelnemers gestart met het leertraject “de startende paardencoach”.
Deze bestaat uit 8 maatmodules met verbindende opdrachten.
We werken in Berg en Dal, maar ook op de eigen locatie, zoals in dit traject van deelnemer Harold Heumen ”Mind reset coaching” in Odoorn.

Op de website vind je nog meer mogelijkheden voor workshops en activiteiten.

En verder:
Een mooie lente gewenst allemaal!

Gerda Dekker
Bekijk hier onze agenda
Copyright © 2016 DC paardencoaching, All rights reserved.

Schilderij door Suzanne Huijs.

Wilt u deze e-mail niet meer ontvangen? Uitschrijven

Email Marketing Powered by Mailchimp