Copy

Wandel mee door weer en wind!

 
We hebben inmiddels al zeven geweldige  Stiltewandelingen met onze IJslanders beleeft. Iedere eerste zondag in de maand organiseer ik deze samen met  Marlou Elsen.

Wandel een keer mee! Het is een plezierige manier om de seizoenen intensief te proeven en te ervaren. Tot nog toe hadden we fantastisch weer! Maar we gaan door weer en wind en starten met koffie. Schrijf je hier in.
 

Retraite met paarden


Tijd voor stilte en bezinning! Daar is bij veel mensen behoefte aan. Een retraite in de natuur, met de paarden als spiegel van de ziel. Samen met Marian Dries organiseer ik deze retraiteweek in augustus.

De sfeervolle vakantieboerderij “De Meiberg”, de prachtige natuur van Berg en Dal, de paarden en wij als ervaren en enthousiaste begeleiders, zorgen voor ontspanning, rust en bezinning. Een verwenweek met verdieping.

Ervaar een prachtig afwisselend programma, rond de 4 elementen, vuur, lucht, water en aarde. We hebben er enorm veel zin in! 

Er is nog plek! Schrijf je hier in.

Weideplek voor 2 IJslanders

 
Per 1 april 2014 hebben we plaats in onze kudde voor één of twee IJslanders met één of twee eigenaren. Onze paarden staan op een ruime en idyllische wei in Berg en Dal, op de boerderijcamping de Groote Flierenberg. Midden in het bos, met prachtig uitrijgebied.

De kudde bestaat nu uit twee merries en één ruin. We verzorgen de IJslanders en de wei zelf en verdelen het werk. Heb je interesse, of weet je iemand? Neem contact op via: 06 40733848

Ontdek Paardencoaching

 
Wil je meer weten over Paardencoaching, volg dan de cursus Ontdek Paardencoaching. De cursus is opgedeeld in drie modules met drie verschillende invalshoeken. Onze 4e cursus gaat van start op 9 mei 2014. Er zijn nog enkele plaatsen.

De kracht van paardenfeedback is direct en ongeëvenaard, het draagt op een indringende manier bij aan de persoonlijke en professionele ontwikkeling van mensen. In deze korte intense cursus ontdek je de rijke mogelijkheden van Paardencoaching. Ook geschikt voor startende paarden-coaches.

Lees ook deze enthousiaste review.
Iedereen fijne winterdagen gewenst!

Groet van Gerda Dekker
Mocht u geen prijs stellen op DCbericht,
dan kunt u dit aangeven door u uit te schrijven via de onderstaande link. 

Uitschrijven DCbericht    Update instellingen

Ons e-mail adres is:
info@dcpaardencoaching.nl

 Bekijk hier onze agenda

DCpaardencoaching goes international!

Copyright © *2013* *DekkerConsult*, All rights reserved.
Schilderijen door Suzanne Huijs.