Copy
Kunt u deze nieuwsbrief niet lezen? Klik hier voor de online versie
Sociaal tarief
Woonforum
WOONFORUM OP 23 MAART 2018

Op 23 maart is het opnieuw Woonforum, de studiedag voor alle professionelen in de sociale huisvestingssector. Kom meer te weten over brandveiligheid, gedragsverandering, duurzame mobiliteit, digitale woontoepassingen en nog veel meer. We kijken ernaar uit u te ontmoeten! 

Bekijk het programma
Keuzemenu telefoonnummer
DEFINITIEVE GOEDKEURING EXPERIMENTELE WOONVORMEN

Midden januari keurde de Vlaamse Regering een lijst van 28 projecten goed binnen de proefomgeving voor experimentele woonvormen. De projecten startten op 1 februari voor een periode van zes jaar. Ze zijn erg divers: co-housing, begeleid en gemeenschappelijk wonen, groepswonen voor senioren, ... Enkele projecten stellen zich voor op Woonforum.

Bekijk de lijst hier
Digitale meter
UITROL DIGITALE METERS VANAF 1 JANUARI 2019

Vanaf 2019 plaatsen de netbeheerders de eerste digitale meters voor elektriciteit en gas. Binnen enkele jaren zal elke woning in Vlaanderen uitgerust zijn met deze meter. Met een digitale meter bent u klaar voor het energiesysteem van de toekomst.

Lees meer over de digitale meter

UitbLINKer


https://www.nieuwdak.be

SHM Nieuw Dak uit Genk vernieuwde haar website volledig, om informatie sneller en makkelijker aan te bieden. (Kandidaat-)huurders kunnen online de plaats op de wachtlijst raadplegen, een overzicht van de woningen per gemeenten of wijk bekijken, op een interactieve manier weten wie er verantwoordelijk is voor welke herstelling en die herstelling online aanvragen, ... De website is toegankelijk voor elk type toestel. De SHM gebruikte de widgetteksten van de VMSW, samen met eigen teksten.
Congres Publieke Ruimte
Energiecongres
Dit is een officiële nieuwsbrief van de Vlaamse overheid.
 

De nieuwsbrief is een uitgave van de Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen (VMSW), Havenlaan 88 bus 94, Brussel, www.vmsw.be. Voor meer informatie of inhoudelijke suggesties, e-mailt u naar communicatie@vmsw.be.

U ontvangt de nieuwsbrief omdat u zich abonneerde. 

Uw voorkeuren wijzigen of uitschrijven