Copy


 

Bekijk deze e-mail in je browser

Negen redenen om te werken in 'the Cloud'

 
Nog een beetje koudwatervrees om uw server en software 'in the Cloud' te gebruiken in plaats van fysiek op en naast uw bureau en in uw computer?
Nochtans gebruikt u meer Cloud dan u denkt: Microsoft, gps, alle apps op uw mobiel die het leven wat leuker maken ...
 
Intris biedt al zijn oplossingen in the Cloud aan, inclusief server-ruimte op maat.
 
Laat ons nog even opfrissen waarom dit een goed idee is ...
1. Flexibel: u neemt zo veel mogelijk ruimte in als u wil en kan dit aanpassen aan de evoluerende grootte van uw onderneming. Met Cloud meer agility!
2. Back-up & recovery op maat: het is niet langer nodig om gigantisch te investeren in een systeem dat ervoor zorgt dat uw gegevens niet definitief verloren gaan. Met Cloud meer veiligheid.
3. Automatische software-updates: anderen zorgen ervoor dat de systemen in the Cloud steeds geüpdatet worden. Met Cloud altijd bij de tijd.
4. Minder kapitaalintensief: het is niet langer nodig te investeren in hardware of de aankoop van licenties; via dit nieuw kostenmodel betaal je een vast, maandelijks bedrag. Cloud geeft je cashflow meer ruimte.
5. Eenvoudig samenwerken: vergeet het mailen van documenten naar elkaar waarin iedereen met track changes zaken aanpast en dan opnieuw moet mailen tot het begint te lijken op één grote spaghetti. Cloud stimuleert samenwerking.
6. Mobiel: u kan van om het even welk toestel en van om het even waar aan al uw gegevens. Werken met Cloud = work from anywhere.
7. Sneller: gedaan met trage systemen en tergend draaiende zandlopertjes. Cloud IT-toepassingen zijn altijd sneller dan deze op de eigen systemen. Met Cloud nog meer tevreden klanten.
8. Veiliger dan ooit! De vrees voor onveiligheid is een van de belangrijkste redenen om niet in the Cloud te werken, maar zal in de toekomst de belangrijkste zijn om het net wel te doen. Niemand kan immers op tegen de state-of-the-art beveiligingsmiddelen van de grootste Cloud-aanbieders. En bovendien: u hoeft zich niet langer te verzekeren tegen diefstal van uw computer of te investeren in zware back-upsystemen.
9. All-in-one in the Cloud: Oracle, de technologiepartner van Intris, is een van de weinige dienstverleners die alles aanbiedt in the Cloud: applicaties, platform en infrastructuur. Daardoor heeft Intris een interessant businessmodel ontwikkeld: Infrastructure as a Service (IAAS), Platform as a Service (PAAS), Software as a Service (SAAS), Data as a Service (DAAS) en Services as a Service (SAAS).  
 
Is het water een tikje warmer geworden?
Graag meer informatie?
Contacteer: sales@intris.be
 
 
 
Met de nieuwe TRIS beschikken Intris-klanten voortaan over een mobiele oplossing, tablet-ready (gebruiksklaar op elke device) en met een spectaculair dashboard (alle relevante informatie in één oogopslag).  TRIS-gebruikers hebben hiermee een proactieve 360°-view op het hele logistieke proces. Gebaseerd op de Service Level Agreements met de klant zorgt het systeem via slimme overzichten, notificaties en newsfeeds dat alle dossiers foutloos en efficiënt worden afgewerkt.
Share
Tweet
Forward to Friend
Share
Copyright © 2016 Intris, Alle rechten voorbehouden


uitschrijven    update gegevens