Copy


 

Bekijk deze e-mail in je browser

Kent u de Yass Mal?

 
Dat is een gigantisch groot shoppingcomplex op het kunstmatige eiland Yas, in Abu Dhabi.
De constructie van deze 235.000 m2 werd gerealiseerd door Besix, de grootste bouwonderneming van België.
 
Bezoekers aan de Breakbulk Europe beurs konden dit lezen in het magazine met het overzicht van de standhouders. Pascal Beeckmans, director Procurement & Logistics legt in een artikel uit waarom Besix voor Intris heeft gekozen: "Zij hadden een afdoend antwoord op alle mogelijke cases die wij hen voorlegden en dit op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier. Bovendien hadden ze verschillende klanten die wij ook kenden en die zeer lovend waren over hun systeem en de manier van werken."

Wij zijn best trots op het feit dat deze grote bouwproducent voor onze Forwarding-oplossing heeft gekozen. Het laat Besix toe om veel preciezer te zijn in hun offertes en hun transportorganisatie.

Maar TRIS FMS doet veel meer dan de operaties vergemakkelijken: het is een managementtool die ook alle financiële implicaties in kaart brengt. Of, zoals Pascal Beeckmans het uitdrukt: "We hebben nu een oplossing waarmee we op een visibele manier de goederenstroom kunnen beheren: welke volumes werden er verscheept, wat is de waarde ervan en hoe verhouden zich de personeelsinzet en de opbrengsten?"
 
Wil u graag het volledige artikel lezen? Kijk dan op http://www.intris.be/blog/cases/wereldwijde-bouwonderneming-ondersteunt-vervoersactiviteiten-met-tris/
 
Graag meer informatie over onze oplossingen voor de industrie?
Contacteer ons via sales@intris.be of op het nummer 03/326 50 75.

Hopelijk tot snel! 
 
 
Met de nieuwe TRIS beschikken Intris-klanten voortaan over een mobiele oplossing, tablet-ready (gebruiksklaar op elke device) en met een spectaculair dashboard (alle relevante informatie in één oogopslag).  TRIS-gebruikers hebben hiermee een proactieve 360°-view op het hele logistieke proces. Gebaseerd op de Service Level Agreements met de klant zorgt het systeem via slimme overzichten, notificaties en newsfeeds dat alle dossiers foutloos en efficiënt worden afgewerkt.

 
Share
Tweet
Forward to Friend
Share
Copyright © 2016 Intris, Alle rechten voorbehouden


uitschrijven    update gegevens