Copy


 

Bekijk deze e-mail in je browser

Evenwichtsoefening tussen innovatie en te ver vooroplopen

 
"Als softwarehuis moet je innovatief zijn om niet te sterven, maar anderzijds mag je niet te ver vooroplopen, want dan is de markt er nog niet klaar voor. Dat is een moeilijke evenwichtsoefening", zegt Patrick Van De Looverbosch, onze CEO, in het jongste nummer van Business Logistics.

De context is de nieuwe TRIS die volledig gebaseerd is op Oracle-technologie. 
Intris heeft omwille van verschillende factoren voor deze technologie gekozen: eenvoudige gebruikersinterface, webtechnologie, cloud, procesgedreven, integratie en standaardisatie.

Op het eind van het artikel besluit hij: "Hadden we de omschakeling naar de Oracle-technologie niet gemaakt, dan hadden we over enkele jaren misschien niet meer bestaan. Nu zijn we klaar om er weer minstens voor tien jaar tegenaan te gaan."

Lees het volledige artikel op:
http://www.intris.be/blog/category/in-de-pers/

Graag meer informatie over de nieuwe TRIS onder de Oracle-technologie?
Contacteer: sales@intris.be

 
 
Met de nieuwe TRIS beschikken Intris-klanten voortaan over een mobiele oplossing, tablet-ready (gebruiksklaar op elke device) en met een spectaculair dashboard (alle relevante informatie in één oogopslag).  TRIS-gebruikers hebben hiermee een proactieve 360°-view op het hele logistieke proces. Gebaseerd op de Service Level Agreements met de klant zorgt het systeem via slimme overzichten, notificaties en newsfeeds dat alle dossiers foutloos en efficiënt worden afgewerkt.

 
Share
Tweet
Forward to Friend
Share
Copyright © 2016 Intris, Alle rechten voorbehouden


uitschrijven    update gegevens