Copy


 

Bekijk deze e-mail in je browser

Hogere subsidies voor kmo-portefeuille
 

 
Vanaf volgende week, vrijdag 1 april 2016, gelden er nieuwe regels voor de kmo-portefeuille.
Niet alleen vereenvoudigt de administratie, maar verhoogt ook het bedrag.
 
Zo verdwijnen de verscheidene bestaande pijlers, domeinen en afzonderlijke steunplafonds en percentages van de kmo-portefeuille. Vanaf 1 april krijgt elke kmo jaarlijks één subsidieplafond en één steunpercentage dat die kmo afhankelijk van haar noden en behoeftes kan inzetten voor opleiding en/of advies.
Er wordt een onderscheid gemaakt volgens de grootte van de onderneming: kleine ondernemingen krijgen een jaarlijks steunplafond van 10.000 euro met een steunpercentage van 40 %; middelgrote ondernemingen kunnen jaarlijks maximaal 15.000 euro via de kmo-portefeuille krijgen met een steunpercentage van 30 %.
 
Daarnaast zorgt de vernieuwde en intuïtief te gebruiken website voor een eenvoudige aanvraag, waarbij niet meer elke steunaanvraag moet bevestigd worden en zonder tussenkomst van een dossierbehandelaar.
Meer details kan u lezen op www.vlaio.be/themas/kmo-portefeuille
 
Intris is erkend als opleidingsverstrekker tot 2020.
TRIS-gebruikers die aan bovenstaande voorwaarden voldoen en die (bijkomende) opleidingen wensen, kunnen dus handig gebruik maken van deze portefeuille.
 
Voor verdere vragen kan u terecht bij Mieke.Peeters@intris.be
 
Opgelet: omwille van deze wijziging is de kmo-portefeuille niet toegankelijk op woensdag 30 en donderdag 31 maart en kan u die dagen geen steunaanvraag indienen.
 
 
 
Met de nieuwe TRIS beschikken Intris-klanten voortaan over een mobiele oplossing, tablet-ready (gebruiksklaar op elke device) en met een spectaculair dashboard (alle relevante informatie in één oogopslag).  TRIS-gebruikers hebben hiermee een proactieve 360°-view op het hele logistieke proces. Gebaseerd op de Service Level Agreements met de klant zorgt het systeem via slimme overzichten, notificaties en newsfeeds dat alle dossiers foutloos en efficiënt worden afgewerkt.
 
Share
Tweet
Forward to Friend
Share
Copyright © 2016 Intris, Alle rechten voorbehouden


uitschrijven    update gegevens