Copy


 

Bekijk deze e-mail in je browser

Intris enige Belgische integratiepartner
voor eVGM INTTRA

 
Afgelopen week heeft Intris een duurzaam akkoord afgesloten met de maritieme portaalsite INTTRA voor het verzenden van het VERMAS-bericht waarmee verladers en expediteurs aan de SOLAS-richtlijn kunnen voldoen.
Intris is hiermee de enige softwareaanbieder in België die zijn klanten nog steeds geen communicatiekost aanrekent voor de berichten die zij naar de portaalsites verzenden.

"Wij willen in de eerste plaats een integrator zijn die de vlotte doorstroom van de supply chain ondersteunt. Door het gratis ontwikkelen van een functionaliteit die het verzenden van dit VERMAS-bericht naar de drie maritieme portaalsites (INTTRA, GT Nexus, CargoSmart) automatiseert, zal de exportstroom van onze klanten niet de minste hinder ondervinden van de nieuwe wetgeving die per 1 juli ingaat", onderstreept CEO Patrick Van De Looverbosch.

Het insturen van de Verified Gross Mass (brutogewicht van een container) valt onder de verantwoordelijkheid van de verlader (of zijn plaatsvervangende expediteur), die dit aan de rederij moet bezorgen opdat deze het laadplan van het schip zo correct mogelijk zou kunnen opstellen. Voor de elektronische indiening hiervan werd het universele VERMAS-bericht ontwikkeld.
Aangevers kunnen dit gewicht ook nog rechtstreeks in de portaalsite van de desbetreffende rederijen of webportals ingeven, maar riskeren door deze dubbele input meer kans op fouten en een verlies aan efficiëntie. 

Graag meer informatie over SOLAS-functionaliteit van Intris?
Contacteer: sales@intris.be
 
 
 
Met de nieuwe TRIS beschikken Intris-klanten voortaan over een mobiele oplossing, tablet-ready (gebruiksklaar op elke device) en met een spectaculair dashboard (alle relevante informatie in één oogopslag).  TRIS-gebruikers hebben hiermee een proactieve 360°-view op het hele logistieke proces. Gebaseerd op de Service Level Agreements met de klant zorgt het systeem via slimme overzichten, notificaties en newsfeeds dat alle dossiers foutloos en efficiënt worden afgewerkt.

 
Share
Tweet
Forward to Friend
Share
Copyright © 2018 Intris, Alle rechten voorbehouden


uitschrijven    update gegevens