Copy


 

Bekijk deze e-mail in je browser


Sagitta Invoer verdwijnt definitief van het toneel

 

De Nederlandse Douane heeft het definitieve groene licht gegeven voor AGS2.
Door verbeteringen in de technische infrastructuur, is de performance van het systeem zoals het hoort en zal de Douane alle aangevers van invoeraangiften in de loop van de volgende maanden aansluiten op AGS. Eind maart 2015 zal Sagitta Invoer afgesloten worden. Vanaf die dag is AGS het enige systeem waarmee invoeraangiften kunnen worden ingediend.
 
Bedrijven die aangesloten zijn op AGS en in 2014 reeds invoeraangiften met AGS hebben verwerkt, hoeven niet langer parallel Sagitta Invoer te gebruiken. Voor hen wordt Sagitta Invoer op 20 maart definitief afgesloten voor het indienen van de aangiften.
Bedrijven die nog niet zijn aangesloten op AGS (of net wel, maar nog geen aangiften met AGS hebben gedaan) zullen tussen 13 februari en 13 maart verplicht aangesloten worden op AGS. Zij krijgen dan nog een overgangsperiode van vijf werkdagen alvorens voor hen Sagitta Invoer wordt afgesloten. De nog niet behandelde aangiften worden nog wel afgewerkt in Sagitta Invoer.
 
De Nationale Helpdesk Douane zal in overleg met de Nederlandse softwareleveranciers een planning maken voor de aansluiting en de desbetreffende klanten hierover informeren.
 
Als lid van de Nederlandse Alliantie Douane Software zit Intris op de eerste rij voor wat betreft alle wijzigingen in het Nederlandse douanelandschap en staat zijn Nederlandse klanten bij in deze overschakeling. Aangezien de CCT-module een rechtstreekse communicatie met de Douane mogelijk maakt, is dit voor Intris-klanten een zoveelste kopzorg minder.


Voor meer informatie, contacteer sales@intris.beIntris levert reeds meer dan 20 jaar all-in softwarediensten, exclusief gericht op het beheer van de geïntegreerde supply chain en zijn specifieke schakels. Alle oplossingen worden samen met de klant en vanuit de praktijk ontwikkeld, vanaf het in kaart brengen van de businessprocessen tot en met de start-up & running.

Share
Tweet
Forward to Friend
Share
Copyright © 2015 Intris, Alle rechten voorbehouden


uitschrijven    update gegevens