Copy


 

Bekijk deze e-mail in je browser

Vereenvoudiging kmo-portefeuille


 

Vanaf 1 april 2016 wordt het heel eenvoudig om subsidies aan te vragen voor opleiding en advies. Bovendien heeft de regering enkele interessante wijzigingen doorgevoerd.
1. De verschillende pijlers uit het huidige systeem verdwijnen - als kmo bent u volledig vrij waarvoor u de kmo-portefeuille gebruikt: voor opleiding en/of advies.
2. Het totale subsidiebedrag verhoogt van 2.500 tot 10.000 euro voor kleine ondernemingen en tot 15.000 voor middelgrote ondernemingen.
3. Het steunpercentage is afhankelijk van de grootte van de onderneming: 40 % voor kleine en 30 % voor middelgrote ondernemingen.
 
Aanvragen kan via een vernieuwde online applicatie, zonder tussenkomst van een dossierbehandelaar.
Meer details kan u lezen op www.vlaio.be/artikel/wie-kan-gebruik-maken-van-deze-subsidie
 
Intris is erkend als opleidingsverstrekker tot 2020.
TRIS-gebruikers die aan bovenstaande voorwaarden voldoen en die (bijkomende) opleidingen wensen, kunnen dus handig gebruik maken van deze portefeuille.
 
Voor verdere vragen kan u terecht bij mieke.peeters@intris.be.
 
 
 
Met de nieuwe TRIS beschikken Intris-klanten voortaan over een mobiele oplossing, tablet-ready (gebruiksklaar op elke device) en met een spectaculair dashboard (alle relevante informatie in één oogopslag).  TRIS-gebruikers hebben hiermee een proactieve 360°-view op het hele logistieke proces. Gebaseerd op de Service Level Agreements met de klant zorgt het systeem via slimme overzichten, notificaties en newsfeeds dat alle dossiers foutloos en efficiënt worden afgewerkt.
Share
Tweet
Forward to Friend
Share
Copyright © 2016 Intris, Alle rechten voorbehouden


uitschrijven    update gegevens