Copy


 

Bekijk deze e-mail in je browser


Besix Group ondersteunt wereldwijde goederenstroom met
TRIS Forwarding
 

Sinds vorige week kunnen we Besix Group, de op één na grootste bouwgroep in België, toevoegen aan onze klantenportefeuille.

Besix Group, de vroegere Belgische Beton Maatschappij, is al meer dan een halve eeuw eveneens actief in Afrika en het Midden-Oosten, sinds de val van de Berlijnse muur in Oost-Europa en een tiental jaar in Australië.
Om de wereldwijde goederenstroom van bouwmaterialen, toebehoren en spare parts nauwgezet te kunnen opvolgen, had de groep nood aan een transparant en accuraat systeem. Onze veelzijdige TRIS Forwarding voldeed volledig aan de behoeften van de bouwproducent zonder dat er ook maar één bijkomende functionaliteit moet ontwikkeld worden.
Een van de doorslaggevende redenen om voor TRIS Forwarding te kiezen was het feit dat Intris de verschillende goederenbewegingen, van productie tot en met eindaflevering in pakweg Afrika, stap voor stap in kaart kan brengen.

In 2013 genereerde Besix een omzet van 820 miljoen euro. De groep stelt wereldwijd 18.000 mensen tewerk en is actief in 17 landen.
Enkele tot de verbeelding sprekende bouwprojecten:
- de sluis van Lanaye (BE)
- het Radisson Blu Hotel in Adermatt (CH)
- het King Abdullah stadion in Jeddah (SA)
- Buri Khalifa (hoogste gebouw ter wereld) in Dubai (AE)

www.besix.com

Het spreekt vanzelf dat wij bijzonder vereerd zijn om voor deze klant te kunnen werken.

Voor meer informatie, contacteer sales@intris.beIntris levert reeds meer dan 20 jaar all-in softwarediensten, exclusief gericht op het beheer van de geïntegreerde supply chain en zijn specifieke schakels. Alle oplossingen worden samen met de klant en vanuit de praktijk ontwikkeld, vanaf het in kaart brengen van de businessprocessen tot en met de start-up & running.

Share
Tweet
Forward to Friend
Share
Copyright © 2015 Intris, Alle rechten voorbehouden


uitschrijven    update gegevens