Copy


 

Bekijk deze e-mail in je browser


Nieuwe APCS breakbulkapp communiceert met TRIS Forwarding

 

Op de breakbulkbeurs in Antwerpen heeft APCS, het Antwerpse communityplatform, Cubix voorgesteld. Cubix is  een nieuwe softwareapplicatie die specifiek wordt ontwikkeld ter ondersteuning van de  breakbulk-goederenstroom en momenteel in een pilootfase wordt uitgetest.
Een van de betrokkenen in dit pilootproject is ArcelorMittal Logistics, een van de vele logistieke dienstverleners die met onze TRIS Forwarding werken. 
Hoe werkt Cubix? De aangever (meestal expediteur, in dit geval ArcelorMittal Logistics) stuurt naar de goederenbehandelaar (in deze pilootfase is dit NHS) los- of laadinstructies. Deze instructies worden rechtstreeks verzonden vanuit TRIS Forwarding naar APCS, die deze zending vervolgens een unieke referentienummer geeft dat door alle betrokken partijen opnieuw kan gebruikt worden zonder dat deze data in een volgende fase moeten gereproduceerd worden.
Bovendien - en dit was voor ArcelorMittal Logistics de grote meerwaarde om als piloot mee in dit project te stappen - heeft de expediteur doorheen het hele traject de volledige transparantie over het verloop van de goederenstroom, aangezien de status van de goederen steeds wordt teruggekoppeld. Deze terugkoppeling verloopt eveneens via APCS naar onze TRIS Forwarding.
APCS hoopt deze applicatie tegen eind dit jaar aan de hele havengemeenschap te kunnen aanbieden.
 
Meer info: sales@intris.beIntris levert reeds meer dan 20 jaar all-in softwarediensten, exclusief gericht op het beheer van de geïntegreerde supply chain en zijn specifieke schakels. Alle oplossingen worden samen met de klant en vanuit de praktijk ontwikkeld, vanaf het in kaart brengen van de businessprocessen tot en met de start-up & running.

Share
Tweet
Forward to Friend
Share
Copyright © 2015 Intris, Alle rechten voorbehouden


uitschrijven    update gegevens