Copy


 

Bekijk deze e-mail in je browser


Ook niet-logistieke klanten onder de indruk van ons netwerkbeheer


 

Onze afdeling netwerkbeheer heeft de laatste maanden een bijzonder spectaculaire groei doorgemaakt: niet enkel qua omvang (momenteel werken er vier FTE's), maar vooral qua expertise.
Alle vier onze medewerkers zijn namelijk specialisten in specifieke domeinen van het netwerkbeheer zodat zij samen het volledige spectrum in de vingers hebben.
De groei van deze afdeling is het rechtstreekse gevolg van het feit dat ook niet-logistieke klanten, die geen softwarediensten van ons afnemen, hun volledig netwerk aan ons toevertrouwen.
 
Wat heeft onze afdeling u te bieden?

Advies
Volledig in lijn met de filosofie van Intris, helpen wij de klanten met hun netwerkvragen en adviseren hen bepaalde oplossingen. Niet de goedkoopste, maar wel de meest logische en vooral de meest duurzame.
Zo is de netwerkbehoefte bij eenmanszaken en opstartende, jonge bedrijven compleet anders dan die van een Vlaamse immobiliënketen en al helemaal niet te vergelijken met de behoefte van een groot studiebureau dat met verschillende onderaannemers en tijdelijke projectpartners werkt.

Installatie en configuratie van hard- en software
Vanzelfsprekend zijn wij op de hoogte van de nieuwste technologieën die ervoor zorgen dat de klanten hun netwerk feilloos blijft draaien en volledig up-to-date zijn op het vlak van firewalls, servers, computers, eventuele Cloud-toepassingen en Microsoft-updates.

Periodiek onderhoud en problem solving
Onze dienst combineert de persoonlijke aanpak met de kennis van het hele team. Dit houdt in dat elke klant één persoonlijk aanspreekpunt heeft die in principe 24/7 bereikbaar is. De gegevens over de klant (installatieverslag, tussenkomsten e.d.) kunnen centraal door ieder teamlid worden geraadpleegd, zodat iedereen onmiddellijk kan invallen.

Proximus ICT-expert
Proximus biedt zijn klanten interessante ICT-oplossingen en zet voor de praktische implementatie hiervan gespecialiseerde partners in zoals Intris.
Een kort overzicht van de Proximus-mogelijkheden:
- een eigen virtuele omgeving (cloud vContainer)
- back-up van klantendata, boekhouding, e-mails, ... in de cloud, en dus overal toegankelijk
- back-up van professionele serveromgevingen met kleinere volumes
- opslag en beheer van een onbeperkt aantal bestanden
- Microsoft Office 365: altijd overal toegang tot uw e-mails, agenda's en contactpersonen
Meer details vindt u op: http://www.intris.be/belgacom/index-en.html


U kan ons altijd contacteren op het nummer +32 3 326 50 75 of via sales@intris.be.
Intris levert reeds meer dan 20 jaar all-in softwarediensten, exclusief gericht op het beheer van de geïntegreerde supply chain en zijn specifieke schakels. Alle oplossingen worden samen met de klant en vanuit de praktijk ontwikkeld, vanaf het in kaart brengen van de businessprocessen tot en met de start-up & running.

Share
Tweet
Forward to Friend
Share
Copyright © 2015 Intris, Alle rechten voorbehouden


uitschrijven    update gegevens