Caféaften & Tantrisk Kærlighed 
Nyhedsbrev fra Tigerens Rede, maj 2015
Læs i din browser
En tidlig morgen på vej til meditation. Stenene i indkørslen på Tigerens Rede er alle sammen grå. Det er koldt, og det er hverdag.

Sådan kan livet være. Og sådan er det tit. Men der sker jo hele tiden noget, hvis vi åbner øjnene og er vågne. For eksempel på den velkendte gåtur på det knasende grus. Måske er meditationen allerede i gang i mig? 

At være i det, som er lige nu, er noget af det, tantra handler om. Hvis man kan være til stede nu og her, vil nye sider af livet og hverdagen åbne sig for en. 

Dette nyhedsbrev byder på godt nyt om både en ny tantrabog, en nyplantet skov og en helt ny caféaften på Tigerens Rede.

NY TANTRABOG PÅ VEJ

Der er stadig et stykke tid til, men det er svært at vente med den gode nyhed: en ny tantrabog fra Anne Sophie er på vej!

Tantrisk Kærlighed - berig dit liv med den nye tantra er Anne Sophies tredje bog om tantra, og den udgives ligesom den seneste på Nyt Nordisk Forlag.


Bogen udkommer 28. august 2015, hvor der vil blive afholdt reception på Tigerens Rede - sæt allerede nu kryds i kalenderen.
Du kan også holde dig orienteret med udgivelsen på facebook.

SKOVEN ER PLANTET

Det første møde om skovrejsning blev holdt i oktober 2011. Og nu tre et halvt år senere har Søjleskoven ApS realiseret projektet og drømmen er blevet til virkelighed. I torsdags, på den sidste dag i april, kom træerne i jorden på det store areal vest for Tigerens Rede.

Det tog HedeDanmarks folk 6,5 timer at tilplante de godt 3,3 hektar med omkring 13.000 træer og buske fordelt på over 30 arter. 

Der vil inden længe komme hegn rundt om skoven, og om kort tid springer træerne ud, hvorefter de vokser det bedste de har lært. Langt ind i fremtiden.

CAFÉAFTEN PÅ TIGERENS REDE 

Mandag d. 11. maj er der caféaften på Tigerens Rede. Den afholdes i forbindelse med meditationen kl. 19 -19.30 i DugDråbeSalen. Meditationen er åben for alle. Efter meditationen vil der være caféstemning i køkkenet.

Caféaftenen er et enkelt arrangement. Det handler blot om, at alle til åben meditation kan droppe ind bagefter og få en kop kaffe eller te. Og der vil så være mulighed for at stille spørgsmål og tale om, hvad Tigerens Rede og spiritualitet er.

Den 11. maj 2015 er samtidig Tigerens Redes 27. fødselsdag, der på denne måde bliver fejret.

Alle er velkomne.
DET LODRETTE LIV
At være et lodret menneske betyder, at man har kontakt til top og bund af energisystemet og et højere perspektiv på sig selv som menneske og på livet. Denne kontakt gør det lettere at begå sig i det almindelige liv (det “vandrette”) uden at miste kontakten med sig selv.

“Det lodrette Liv” afholdes på Tigerens Rede d. 22.-24. maj.
ARBEJDSDAGE
Den 9.-10. maj er der arbejdsdage på Tigerens Rede. Arbejdsdagene er for folk, der er vant til at komme på Tigerens Rede. Her går praktisk arbejde, hyggeligt samvær og meditation op i en højere enhed.

Du kan få mere information ved at kontakte arbejdsdagsudvalget på e-mail:

arbejdsdage@tigerensrede.dk 
Facebook
Facebook
Website
Website
Email
Email
Copyright © 2015 Tigerens Rede.
Du modtager denne email, fordi du tilmeldte dig vores nyhedsbrev på vores hjemmeside.

Afmeld dig denne liste    Opdater dine oplysninger

Email Marketing Powered by Mailchimp