Besøget fra Bhutan nærmer sig
Læs i din browser
Nyhedsbrev fra Tigerens Rede
Juni 2016

Nu sker det snart! Besøget fra Bhutan nærmer sig.

Der er spænding og glæde i luften på Tigerens Rede. I næste uge tager Anne Sophie imod Bhutans næstøverste religiøse overhoved, der tager den lange rejse for at opleve et vestligt Taktsang. Det bliver et stort øjeblik at byde velkommen til Venerable Dorje Lopen Rinpoche og hans følge på seks personer.

Det bliver også et glædelig gensyn med Jakar Neten Tshewang Rinzin, der to gange tidligere har besøgt Tigerens Rede og flere gange taget imod Anne Sophie og hendes elever i Bhutan. I følget er også en repræsentant fra den bhutanesiske ambassade i Bruxelles. 

På grund af besøget og de mange arrangementer aflyses den åbne meditation søndag 12. juni kl 8.30-9.15
 

Officiel velkomst i Gedved 8. juni

Gæsterne bydes velkommen ved en officiel reception i Gedved Medborgerhus, hvor alle i Gedved og omegn er inviterede. Her deltager blandt andre byrådsmedlem Andreas Boesen, som byder velkommen til Horsens Kommune, samt Niels Arne Kjærgaard fra Gedved Lokalråd. Der bliver et let traktement med kransekage og frugt. 

Det sker onsdag 8. juni kl 16.30-17.15 i medborgerhuset.

Kom og vær med til at gøre velkomsten til en festlig begivenhed.

Interfaith Dialogue Dag 12. juni

Om søndagen afholdes dialogdag, hvor buddhister, kristne samt mennesker tilknyttet Tigerens Rede mødes for at udveksle tanker og erfaringer om tro og spirituel praksis.

Provst Annette Bennedsgaard fra Horsens Provsti deltager i dagen, som Tigerens Rede har arrangeret sammen med Danmission IKON. Dagen byder på oplæg og dialog mellem Venerable Dorje Lopen Rinpoche, Annette Bennedsgaard og Anne Sophie. 

Der vil også være dialog i mindre grupper og ritualer fra de forskellige retninger. Læs mere om arrangementet her
  • Er medfølelse en del af svaret på de udfordringer, som verden møder i dag?
  • Hvilke erfaringer er der i buddhismen, kristendommen og på Tigerens Rede med at øge medfølelse?
  • Hvilke muligheder opstår, når forskellige retninger kan samarbejde omkring spirituelle emner som medfølelse og næstekærlighed?

I København kan du blive klogere på disse spørgsmål og samtidig opleve et unikt møde mellem Venerable Dorje Lopen Rinpoche, biskop Peter Fischer-Møller og Anne Sophie. Sammen vil de fordybe sig i medfølelse og dens betydning for verdens fremtid set fra den spirituelle baggrund, de hver især kommer fra.

Arrangementet finder sted i Kulturhuset Islands Brygge den 13. juni kl. 19-21.30. 

Billetter koster 150 kr. Hvis ikke du allerede har købt en billet, kan du stadig nå det på billetto.dk
Share
Tweet
Forward

Roskilde Domkirke og Christiansborg

I programmet er der også et besøg i Roskilde Domkirke, hvor Biskop Peter Fischer-Møller viser rundt. Gæsterne skal også se Christiansborg, hvor de bliver vist rundt af Ulla Sandbæk, der er tidligere sognepræst og nu Alternativets ordfører for indfødsret, udvikling og kirke. 
Oplæg og Dialog. Anne SophieJørgen og Peter Fischer-Møller, Sammenklip
Himmelske Dage
Anne Sophie mødte første gang Peter Fischer-Møller under Himmelske Dage i maj måned. Se udklip fra deres inspirerende samtale fra en varm dag i et telt på Nytorv.
Sensommer Camp

“Ungdommen byder på mange valg – uddannelse, parforhold og job. Hvordan træffer du valg, så dit liv går i den retning, du ønsker dig? På sensommer campen vil du gennem temaoplæg, kropslige øvelser og meditation arbejde med at øge kontakten til dig selv, så udfoldelsen af dit liv bliver i overensstemmelse med den, du er.” 

Som noget helt nyt tilbyder Tigerekspressen i år en spirituel weekend for unge mellem 18 og 35 år, som har lyst til en weekend med plads til fordybelse og bålhygge i selskab med andre unge. 
Email
Email
Website
Website
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Instagram
Instagram
Copyright © 2016 Tigerens Rede.
Du modtager denne email, fordi du tilmeldte dig vores nyhedsbrev på vores hjemmeside.

Afmeld dig denne liste    Opdater dine oplysninger

Email Marketing Powered by Mailchimp