Er der en modsætning mellem spiritualitet og hverdagsliv?
Læs i din browser
Nyhedsbrev fra Tigerens Rede
September 2016

Spiritualitet handler i dag ikke om at trække sig væk fra verden, men om at udfolde sin essens midt i hverdagens mylder, og om at tage aktivt del i verden med det ekstra overskud og perspektiv, som en meditativ praksis og et spirituelt livssyn giver.

Verden har brug for hjælp og fornyelse på mange planer, og på Tigerens Rede kan vi bidrage med at tydeliggøre værdien af at forbinde spiritualitet og hverdagsliv. Det er en opgave, som ligger i tiden.

Spiritualitet og Hverdagsliv og Det Lodrette Liv er titlerne på de to temaundervisninger på Tigerens Rede, som netop er blevet fastlagt i programmet for næste år. Her kan du blive klogere på at leve din hverdag i spirituelt lys og få dybere og højere fat i dig selv og på den måde gå ud i verden med mere kraft og robusthed. Hvis du er ny på Tigerens Rede, vil disse to weekender være et godt sted at starte. 
 
Se hele programmet for undervisningen i 2017 her

Filmpremiere i Gedved

Du kan også få et indblik i hvordan hverdag og spiritualitet kan forenes, ved at se den nye dokumentarfilm 'Meditation i Hverdagen', der sætter fokus på meditation i en dansk hverdag. Filmen præsenteres for første gang i Gedved Kultur- og Medborgerhus torsdag d. 29. september 2016.

Den fortæller om meditation på en konkret og jordnær måde og giver inspiration til hvordan det kan gøre godt i en moderne, fortravlet hverdag. I filmen følger vi seks personer, der alle gennem flere år har brugt meditationen i deres hverdag. Deltagerne har alle været til undervisning på Tigerens Rede.

Efter filmen kan du stille spørgsmål til deltagerne. Arrangementet er gratis og alle er velkomne.

Få flere detaljer på hjemmesiden, eller inviter nogen, du gerne vil have med via facebook.

Et veloverstået besøg fra Bhutan

Sommeren har på Tigerens Rede båret præg af stor glæde ovenpå det fornemme besøg fra Bhutan i juni. Det var en stor opgave og ære at modtage landets næstøverste religiøse leder, Venerable Dorje Lopen og hans følge på fem personer. Opholdet og arrangementerne forløb over al forventning. 

Du kan se billeder og fornemme stemningen fra besøget på Tigerens Redes facebookside. Her kan du også se billeder af den nye Stupa ved Tigerens Rede, som Venerable Dorje Lopen indviede under sit ophold.
 

Under besøget kom DR's Religionsrapport også forbi og spurgte blandt andet: "Hvad kan en tibetansk buddhistisk åndelig leder fra et kloster i Himalaya-bjergene lære af danskernes tilgang til åndelige dyder? og "Hvad har en dansk biskop og en lama fra Bhutan at snakke om?"
 
Du kan høre svarene på DR's programside her (længde 26:49 min.)

Sensommercamp: et helt nyt initiativ fra Tigerekspressen

I dejligt septembervejr er Sensommercamp for unge mellem 18 og 35 år på Tigerens Rede netop blevet afholdt, og 31 unge kunne tage hjem med fornyet energi i bagagen.

Spiritualitet er en stor hjælp for at kunne finde retning i livet og finde sin kraft og sit ståsted. Campen er en mulighed for at prøve kræfter med den undervisning, som udspringer fra Tigerens Rede.

Hold øje med Tigerekspressens hjemmeside og skriv dig op til deres nyhedsbrev hvis du vil have besked om dette og andre kurser, når programmet for 2017 ligger klar.
Ja tak! Skriv mig op til at modtage Tigerekspressens nyhedsbrev
TIL KALENDEREN:

Arbejdsweekend

Allerede i den kommende weekend d. 24. –25. september afholdes årets sidste arbejdsweekend. Her kan du i gode rammer, godt selskab og forhåbentlig godt vejr deltage i fælles aktiviteter omkring vedligehold af Tigerens Rede. 

Skriv til arbejdsdage@tigerensrede.dk - her kan du tilmelde dig, også til overnatning og måltider samt få svar på eventuelle spørgsmål.

Caféaften 7. november 2016
I forbindelse med åben meditation inviteres der til Efterårscafé på Tigerens Rede.

Efter meditationen 19:00-19:30 er der te, mundgodt og musik samt mulighed for at møde mennesker, der kommer på Tigerens Rede. Arrangementet slutter kl. 21:30. Alle er velkomne.
Email
Email
Website
Website
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Instagram
Instagram
Copyright © 2016 Tigerens Rede.
Du modtager denne email, fordi du tilmeldte dig vores nyhedsbrev på vores hjemmeside.

Afmeld dig denne liste    Opdater dine oplysninger

Email Marketing Powered by Mailchimp