Mød Anne Sophie på BogForum 2015
Nyhedsbrev fra Tigerens Rede
Læs i din browser
Efteråret er over os. Snart går vi vinteren i møde. Vi må trøste os med hyggelige stunder bag nedrullede gardiner og varme os ved stearinlysets skær. Og hvad er så bedre end en god bog. For eksempel Anne Sophie Jørgensens nye bog om tantra - en bog fyldt med ny inspiration til både singler og par.

Skulle du, efter lidt læsning, mobilisere energi til at gå udenfor, er der flere varme tilbud i vente: du kan tage på Bogforum og høre Anne Sophie fortælle om bogen eller droppe ind til caféaften på Tigerens Rede.

Og der er også tilbud til dig, selvom du bliver derhjemme: nemlig Tantraforum, som er dit forum, når som helst og hvor som helst du får lyst til at besøge det. Læs mere om disse tre varme tilbud i dette nyhedsbrev.

Mød Anne Sophie på Bogforum 2015

Når Bella Center slår dørene op for Bogforum 2015, kan du opleve Anne Sophie fortælle om sin nyeste bog “Tantrisk kærlighed - berig dit liv med den nye tantra”, der udkom fra Nyt Nordisk Forlag for blot to måneder siden.

Anne Sophie bliver interviewet af Edith Rasmussen Krabbe, journalist på Jyllands-Posten. Edith Rasmussen Krabbe har blandt andet skrevet en længere artikel om Anne Sophie. Den blev offentliggjort i avisen for halvandet år siden.

Interviewet finder sted lørdag den 7. november kl.15:00-15:30 på Bella Scenen.
Efter interviewet kan man få signeret sin bog.

Læs mere på bogforum.dk

5 års jubilæum for Tantraforum

For fem år siden udgav Anne Sophie sin anden tantrabog “Tantra - forny din seksualitet og dit kærlighedsliv”, og i den forbindelse blev Tantraforum oprettet. 

Her kan mennesker opsøge viden og erfaringer om tantra i den store mængde af artikler, øvelser og interviews. Eller man kan udveksle med andre, diskutere og søge en tantrapartner.

Sitet har i årenes løb gennemgået store forandringer og lever i dag som en stor tantrisk vidensbank med flere end 700 medlemmer. Der vil i nærmeste fremtid komme flere opdateringer, så hold øje med Tantraforum.

Det er gratis at oprette en brugerprofil på Tantraforum.dk

Kom til caféaften på Tigerens Rede den 2. november 2015

I forbindelse med åben meditation inviteres der til efterårscafé på Tigerens Rede.

Efter meditationen 19:00-19:30 er der te, mundgodt og musik samt mulighed for at møde mennesker, der kommer på Tigerens Rede.

Arrangementet slutter kl. 21:30. 
 
Alle er velkomne.
UNDERVISNING 2016
På hjemmesiden kan du nu se en oversigt med Anne Sophies undervisning i 2016

Hvis du er ny på Tigerens Rede, er “Hjertets Frihed” i maj og “Hvad vil livet med dig” i november et godt sted at starte. 
 
Kontakt kontoret for flere oplysninger
 
ÅBEN MEDITATION
Alle er velkomne til åben meditation på Tigerens Rede på følgende tidspunkter: 

Hver søndag kl. 08:30 – 09:15 
Hver mandag kl. 19:00 - 19:30

Juledag den 25. dec. samt nytårsdag den 1. januar
kl. 16:00 – 16:45.

Der mediteres i stilhed.
Facebook
Facebook
Website
Website
Email
Email
Copyright © 2015 Tigerens Rede.
Du modtager denne email, fordi du tilmeldte dig vores nyhedsbrev på vores hjemmeside.

Afmeld dig denne liste    Opdater dine oplysninger

Email Marketing Powered by Mailchimp