Læs i din browser
Kvinder har mindre lyst til sex end mænd. Og kvinders lyst er anderledes, da de i virkeligheden bare vil have kærlighed. Sådan er nogle af fordommene om kvinders lyst. Ak!

På Tigerens Rede har vi længe arbejdet med tantra og forsøger med held at gøre op med disse fordomme. Og det er der også andre, der gør. Læs herunder om en ny bog om kvinders lyst, som Anne Sophie har bidraget til.

I dette nyhedsbrev kan du desuden læse om studierabat og Tantraforum.

NYHED: TIGERENS REDE INDFØRER STUDIERABAT PÅ 20%

Det er ikke let at få hverdagen til at hænge sammen på SU. Heller ikke med hjælp fra et fritidsjob. Derfor er der mange butikker og serviceudbydere, der tilbyder billigere priser for studerende, og det har Tigerens Rede nu også indført.

Alle studerende med studiekort kan derfor få 20% studierabat på Anne Sophies undervisning fra og med 1. november.

Du kan snart læse mere om denne ordning på tigerensrede.dk

NY BOG OM KVINDERS LYST

I bogen Kvinders lyst udtaler en række kendte danskere sig om kvinders seksuelle lyst. Den er ment som inspiration til kvinder, eller dem, der er partner med en: “Den seksuelle lyst spiller en stor rolle i 
menneskelivet. Den forener folk i kærlighed og seksualitet – og kan skille dem ad igen. Den er magtfuld, lunefuld – og fuld af glæde og ekstase.”

I et afsnit i bogen uddyber Anne Sophie emnet ud fra en tantrisk spirituel vinkel. Forfattere er Pernille Ørnberg og Louise Ariesen Rams.


Mens der er undervisning i DugDråbeSalen, skinner solen endnu en dag over den æteriske urtehave.

Billede taget i starten af oktober i år.


GUDDOMMELIG SEX PÅ DR

Hvis man ikke har nået det, er det stadig muligt at se udsendelserne om Guddommelig Sex på dr.dk. Udsendelserne forsøger at komme dybere ind i forholdet mellem sex og religion. Til det formål har man inviteret en række personer og par samt repræsentanter fra forskellige religioner til at diskutere emner som fristelser, synd, køn og cølibat.

Anne Sophie medvirker i programmet med et nutidigt, tantrisk bud på mødet mellem seksualitet og spiritualitet."Vær havet - ikke bølgerne; 
vær himlen - ikke skyerne; 
vær livet - ikke livets begivenheder"

Anne Sophie, 2011


TANTRAFORUM.DK: NU GRATIS FOR ALLE

Tantraforum.dk er et forum for diskussion af den tantra, der udspringer fra Tigerens Rede. Forummet indeholder mere end 100 artikler, videoer og audio-interviews om emnet, og er i dette år blevet helt gratis at være medlem af.

Tantraforum.dk er delt ind i temaer som “aggression”, “find en tantrapartner” og “behov og begær”, og indeholder både personlige beretninger, der knytter sig til emnet, samt vidensartikler og øvelser.

I forumdelen kan man anonymt diskutere forskellige aspekter af emnet samt dele sine erfaringer med andre tantrikere. Der er også en brevkasse og et forum for kontaktannoncer.

Bliv medlem her

TIGERENS REDE ØNSKER DIG ET GODT TANTRISK OG MEDITATIVT EFTERÅR!

Facebook
Facebook
Website
Website
Email
Email
Copyright © 2014 Tigerens Rede.
Du modtager denne email, fordi du tilmeldte dig vores nyhedsbrev på vores hjemmeside.

Afmeld dig denne liste    Opdater dine oplysninger

Email Marketing Powered by Mailchimp