Læs i din browser

Anne Sophie 60 år 

Mandag den 14. april fylder Anne Sophie 60 år. Hun vil om søndagen blive fejret af familie og elever, og med i festlighederne følger glæden over et stort, velfungerende spirituelt center, et stærkt forfatterskab og en spændende kontakt med Bhutan. 

Feltet omkring Tigerens Rede ønsker Anne Sophie et stort tillykke og siger tak for hendes store og utrættelige arbejde med meditation og spirituel undervisning. 

Program for besøget fra Bhutan

Når Tigerens Rede midt i maj får besøg af Tulku Jigme Sangay, Lama Tshewang Rinzin og Tsampa Kuenzang Dorji fra Bhutan, vil der være flere muligheder for at møde gæsterne og Anne Sophie. Programmet byder rundt om i landet på meditation og undervisning for alle interesserede.
KØBENHAVN:
Lykke i hverdagen - Øst møder Vest


På Borups Højskole i København udforsker Anne Sophie sammen med Tulku Jigme Sangay og Lama Tshewang Rinzin, hvordan to af verdens lykkeligste lande kan udveksle erfaringer og inspirere andre.
Arrangementet foregår onsdag den 21. maj 2014 kl. 19.00 - 21.30. 

Du kan bestille billetter her og læse mere om arrangementet på Facebook.

GEDVED: Ekstraordinær undervisning


Den 24. - 25. maj er der enestående mulighed for at deltage i spirituel undervisning ved Tulku Jigme Sangay, Lama Tshewang Rinzin og Anne Sophie. Undervisningen er et tilbud til alle, som i forvejen er stabile deltagere i Anne Sophies undervisning.

mere info på hjemmesiden.
GEDVED: Åben meditation

Mandag d. 26. maj kl. 19.00 er der åben meditation med de tre spirituelle lærere Tulku Jigme Sangay, Lama Tshewang Rinzin og Anne Sophie på Tigerens Rede. Efter meditationen vil der være en lille forfriskning samt mulighed for at se sig omkring på Tigerens Rede og lægge en donation til Tulkus og Lamas klostre i Bhutan.

Alle er velkomne. Der er gratis adgang, og tilmelding er ikke nødvendig.
Læs om arrangementet på hjemmesiden.
AARHUS: Buddhistiske belæringer ved Tulku Jigme Sangay

Tirsdag den 27. maj kl. 19.00 underviser Tulku Jigme Sangay på Øsal Ling. Øsal Ling er et tibetansk buddhistisk center beliggende i Aarhus. Du kan læse om begivenheden på hjemmesiden.

Alle er velkomne.
VEJE IND I NUET

Kun i nuet kan du være fuldt til stede. Kun i nuet kan du udfolde din meditation optimalt – men hvordan er det lige, man kommer derhen?
Vil du gerne vide mere om hvordan, kan du stadig nå at melde dig på Veje ind i Nuet, som afholdes
7. - 9. juni.

Læs mere her
ARBEJDSDAGE I MAJ 

Foråret er i fuld udfoldelse, og årets første arbejdsdage nærmer sig. De ligger i weekenden d. 3. - 4. maj, hvor du kan opleve dynamisk samarbejde og samvær i gode rammer og godt selskab. 

Husk også Sommerarbejdsdagene, der i år ligger 5. - 9. juli. 

Tilmelding og mere info
Facebook
Facebook
Website
Website
Email
Email
Copyright © 2014 Tigerens Rede.
Du modtager denne email, fordi du tilmeldte dig vores nyhedsbrev på vores hjemmeside.

Afmeld dig denne liste    Opdater dine oplysninger

Email Marketing Powered by Mailchimp