Copy
Se denne email i din browser
Kære medlemmer,
 
I ønskes alle en glædelig jul og et godt nytår fra Billund ErhvervsFremme. Samtidig vil vi gerne takke for et godt samarbejde i 2016.
 
Vi kan se tilbage på et travlt og spændende år med vejledning af iværksættere, virksomheder, tilflyttere og turister. Samtidig har vi deltaget i en række forskellige udviklingsprojekter sammen med gode samarbejdspartnere. Det handler bl.a. om udviklingen af Grindsted som handelsby, udviklingen af turismesamarbejdet i LEGOLAND Billund Resort, og ikke mindst en række forskellige initiativer i forbindelse med de mange nye internationale borgere.
 
Samtidig har vi afholdt en lang række velbesøgte arrangementer. Mere end 1200 repræsentanter for det lokale erhvervsliv har deltaget i vores forskellige arrangementer.  Tak til alle jer der deltog – og på den måde er med til at skabe et levende netværk mellem virksomhederne i vores lokalsamfund.
Det netværk og de relationer på tværs af brancher er med til at skabe det helt enestående erhvervsklima vi har i Billund kommune.
 
Vi ser frem til et spændende 2017, hvor vi vil gøre vores bedste til glæde for iværksættere, virksomheder, turister og tilflyttere i Billund kommune. Af nye tiltag kan bl.a. nævnes et samarbejde med de øvrige erhvervskontorer om specialiseret erhvervsservice til produktionsvirksomheder, nyt koncept for informationsmøder for iværksættere, mere fokus på markedsføring af Billund kommune som en attraktiv erhvervs-, turisme- og bosætningskommune, samt en række andre spændende projekter.

Med venlig hilsen
 
Morten Karlsbjerg
Direktør

Aktiviteter


Nytårskur - Kom til nytårskur den 16. januar hos Billund Aquakulturservice 

Morgenmøde om informationssikkerhed i din virksomhed - Lær mere om at beskytte din virksomhed den 19. januar

Netværkscafé - Kom til årets første netværkscafé den 27. januar
 

Hold dig opdateret om vores kommende arrangementer her

De fleste af vores arrangementer er gratis for vores medlemmer.
Tilmeld dig allerede i dag og vær sikker på at få en plads.

 

Mangler du arbejdskraft?


Department of Mechanical and Manufacturing Engineering på Ålborg Universitet efterlyser produktionsvirksomheder med projekter der kan løses af studerende. De sidste 2,5 år af uddannelsen foregår alle projekter med virksomheder, og specifikt er der et semester hvor de studerende skal i praktik. Det er vigtigt at vide at Ålborg området ikke kan opsuge alle de kandidater, som bliver færdige på universitetet. Derfor vil der - hvis der kan etableres samarbejder med virksomheder herfra - være en større chance for efterfølgende at tiltrække de færdige kandidater til området.
 
Virksomhederne skal have en vis størrelse + 20 eller være teknologitunge for at være interessante.
 
Ansvarlig for projektet er professor Ole Madsen. Han kan kontaktes her og han kan være behjælpelig med at vurdere konkrete virksomheders mulighed for at indgå i samarbejder med studerende.
 

Industrial Supply messe i Hannover


Skal du med på Industrial Supply messen i Hannover den 24.-28. april 2017? Så har du mulighed for at blive en del af den fællesstand, som Center for underleverandører (CFU) arrangerer i samarbejde med Industrisamarbejdet under Dansk Industri.

Trekantområdets erhvervskontorer samarbejder om at tilbyde et besøg på messen. Hvis du ønsker at deltage på en tur bedes du kontakte Susanne Qvist - læs mere her
Turen vil kun blive gennemført hvis der kan opnås tilstrækkelig tilmelding.
 
Kom til informationsmøde om tilskudsmuligheder via LAG Vejen-Billund m.m.
LAG Vejen-Billund inviterer interesserede til at deltage i et informationsmøde.

Torsdag den 12. januar kl. 17.30-20.30

Mødet foregår hos B&B Postgaarden, Østergade 2 i Holsted
Læs mere her
Billund ErhvervsFremme er i samarbejde med erhvervskontorerne i de 6 andre kommuner i Trekantområdet, med til at tilbyde arrangementer, hvor alle virksomheder på tværs af kommunegrænserne kan deltage. Det gør vi under navnet Business Trekanten. Læs mere her
Copyright © 2016 Billund ErhvervsFremme, All rights reserved

Billund Erhvervsfremme - Hans Jensensvej 6 - 7190 Billund -Tlf: + 45 7972 7202
billunderhvervsfremme@billund.dk


Afmeld nyhedsbrev


This email was sent to lbe@billund.dk
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Billund ErhvervsFremme · Hans Jensensvej 6 · Billund 7190 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp