Copy
Se denne email i din browser

 

Kære medlemmer

 
Sommerferien er vel overstået for de fleste. I Billund ErhvervsFremme har vi haft dørene åbne hele sommeren og har haft travlt med, at servicere turisterne i turistinformationen i Billund Centret.
 
Her efter ferien har Billund ErhvervsFremme en række spændende arrangementer, hvor vi håber at se mange repræsentanter for det lokale erhvervsliv. Der er sammensat et program med vidt forskellige emner: besøg hos vinderen af ErhvervsFremmeprisen, informationsmøde med Vækstfonden om finansiering, møde om flygtninges vej til arbejdsmarkedet, netværkscafe med Anni Matthiesen, gode råd om at sælge til det offentlige.
 
Samtidig samarbejder Billund ErhvervsFremme med erhvervskontorerne i de 6 andre kommuner i Trekantområdet om at tilbyde arrangementer, hvor alle virksomheder på tværs af kommunegrænserne kan deltage. Det gør vi under navnet Business Trekanten. Tjek www.businesstrekanten.dk for spændende arrangementer i Trekantområdet.
 
Med venlig hilsen
 
Morten Karlsbjerg
Direktør

En god turistsæson
 

Vi har haft travlt henover sommeren og har haft besøg fra både ind - og udland. Hvad vi kan hjælpe vores gæster med varierer, men lige meget hvem der kommer ind, så gør vi alt hvad vi kan for at give den bedst mulige service.
I Billund ErhvervsFremme er vi med i samarbejdet omkring Legoland Billund Resort. I den forbindelse er vi rigtig glade for at se, at vores tiltag har båret frugt, og vi bl.a. har haft fremgang i uddelingen af vores Be Happy Pass.

Sæsonen er jo heldigvis ikke slut endnu, og som tidligere, henvis endelig turisterne til os, hvis de har brug for hjælp til overnatning, aktivitetsforslag, cykelruter, print af diverse billetter eller lignende.

Har du en god idé?


Her hos Billund ErhvervsFremme, støtter vi gerne op om igangsættelse af interessante projekter. Så hvis du sidder med en god idé, så er det nu du skal spidse øre.
LAG Vejen-Billund har næsten 700.000 kr. til uddeling til spændende projekter og den sidste ansøgningsfrist i 2016, er mandag den 19. september 2016.
For at komme i betragtning, så er det vigtigt at projekterne kan bidrage til at skabe vækst for erhverv og turisme samt gode rammer i landdistrikterne. Læs mere om her

 

Informationsmøde
 

I samarbejde med Billund ErhvervsFremme inviterer Vækstfonden til infomøde om finansieringsløsninger torsdag d. 1. september kl. 15.00-17.30
Arrangementet afholdes på REFBORG, som også er dagens virksomhedscase. 

Læs mere om arrangementet her

Tilbud til produktionsvirksomheder
 

I samarbejde med kommunernes erhvervscentrer, holder Trekantområdet Danmark en række oplæg om automatisering i produktionsvirksomheder.
Kom og bliv inspireret og læs mere her

Aktiviteter


De fleste af vores arrangementer er gratis for vores medlemmer. Tilmeld dig allerede i dag og vær sikker på at få en plads.
 

Virksomhedsbesøg

Virksomhedsbesøg hos modtageren af ErhvervsFremmeprisen 2015; Søren Østergaard A/S, d. 18. august kl. 17.00


Informationsmøde om flygtninges vej ind på det lokale arbejdsmarked

Kom og vær med til at gøre en forskel, når Billund ErhvervsFremme og Billund Kommune inviterer til informationsmøde d. 29. august. Hør bl.a. en virksomhedsleder fortælle om at have en medarbejder med flygtningebaggrund - om forskellige, udfordringer og ikke mindst, om at få det til at lykkedes. Læs mere her
 

Netværkscafé

Første Netværkscafé efter sommerferien afholdes d. 2. september i festugeteltet i Grindsted. Kom og hør vores lokale folketingsmedlem Anni Matthiesen fortælle om livet på Christiansborg.
 

Sådan sælger du til det offentlige

Foredrag med Claus Nordahl-Petersen omkring salg til det offentlige. Onsdag d. 14. september hos Billund ErhvervsFremme.
 
Hold dig opdateret om vores kommende arrangementer her
Erhvervskonsulent Claus Nygaard Jensen har pr. 1.9. fået nyt job hos Business Kolding, hvor han skal være chef for iværksætterindsatsen.
Vi ønsker Claus held og lykke fremover.

Nye medlemmer 


Plant Group Europe IvS

Nichole Peterson - Marketing Agency

Aagaarden - Udlejning af flotte, nye ferieboliger i fantastiske omgivelser

Danish B2b ApS 

Ole Holm

Vi byder hjerteligt velkommen.
Billund ErhvervsFremme er i samarbejde med erhvervskontorerne i de 6 andre kommuner i Trekantområdet, med til at tilbyde arrangementer, hvor alle virksomheder på tværs af kommunegrænserne kan deltage. Det gør vi under navnet Business Trekanten.
Læs mere her
Copyright © 2016 Billund ErhvervsFremme, All rights reserved

Billund Erhvervsfremme - Hans Jensensvej 6 - 7190 Billund
Tlf: + 45 7972 7202
billunderhvervsfremme@billund.dk


Afmeld nyhedsbrev