Copy
Wereldwinkel Wassenaar - Nieuwsbrief maart 2017

View this email in your browser

Het voorjaar is begonnen!
Er zit muziek in de Wereldwinkel
Deze muzikanten komen uit Zimbabwe en zijn gemaakt van oud ijzer en serpentijn-steen. Je wordt er echt vrolijk van als je ze zo bij elkaar ziet staan.  Wellicht hebben we ook nog wel een leuke cd van Putumayo met Afrikaanse muziek.

Papier-maché bakjes uit Zuid-Afrika

Sinds 1994 ondersteunt de stichting Wola Nani vrouwen met HIV en Aids in de armste communities in Zuid-Afrika. De vrouwen krijgen allerlei hulp, maar worden ook gestimuleerd om zelf een inkomen te genereren, zodat zij een hoopvolle en waardige toekomst kunnen opbouwen.
Lees meer

Wierook en geur-oliën
Moeder's Geuren is onze leverancier van wierook en geur-oliën. Er zijn zó veel varianten, dat het niet te doen is om ze allemaal te beschrijven. Wat wel zeker is, is dat er voor elk wat wils is.
Uitgebreide informatie is te vinden op o.a. www.wierook.nl, www.moedersgeuren.nl  

Basmatirijst in de media

Verschillende media hebben afgelopen weken bericht over Basmati rijst uit de Punjab-regio in India. Het betreft verontrustend nieuws over het intensief gebruik van pesticiden bij de rijstteelt. Dit heeft niet zozeer effect op de rijst zelf (er worden nauwelijks residuen van pesticiden gevonden in de rijst), maar het effect op de gezondheid van de boeren is groot.

Lees hier een toelichting

NIEUW
Bij voorjaar hoort nieuw leven en vroeger ook grote schoonmaak en soms herinrichten van je huis. Voor de kinderkamer hebben we schattige kledinghaakjes in mooie kleuren en voorstellingen.
Copyright © All rights reserved.

Ons emailadres is:
info@wereldwinkelwassenaar.nl

Wilt u iets wijzigen, zie hieronder.
You can update your preferences or unsubscribe from this list
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Wereldwinkel wassenaar · Rijnsburgpassage 8 · Wassenaar, Zh 2241 AA · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp