Copy
Newsletter Fundació Pau Costa Juny - Agost 2013
Benvolgut/da *|FNAME|*,
 
Ens adrecem a tu per informar-te de les darreres activitats realitzades per la Fundació Pau Costa durant els últims mesos, així com de les accions futures que estem planificant. Et recordem que pots fer el seguiment del nostre dia a dia a través del web, del facebook, del twitter o del Blog. De totes les activitats, guardem material gràfic consultable al Fickr i al Vimeo. Si tens algun apunt a comentar-nos només cal que ens escriguis a info@paucostafoundation.org.

NASA World Wind Europe Challenge

Bruce Shubert, propietari de l'EMXSYS, i Marc Castellnou, president de la FPC, van presentar aquesta l'eina de simulació ENXSYS a la NASA World Wind Europa Challenge, celebrat del 23 al 27 de juny a Florència. El resultat del projecte va merèixer el primer premi del concurs.

Presentació de la FPC al CONAF

El 9 de juliol, la FPC va quedar presentada al CONAF (Corporación Nacional Forestal) de Xile, a Santiago, de la mà de Jordi Brull, enginyer de forests i col·laborador de la FPC.

Formació ADF Alt Empordà

De l'11 al 15 de juny, 42 voluntaris de les ADFs de l'Alt Empordà van rebre Formació Bàsica en Incendis Forestals per part de tècnics de la Fundació Pau Costa i el Centre Tecnològic Forestal de Catalunya.
 

PPI Balears

La FPC ha col·laborat proporcionant criteri expert en la redacció del PPI de Les Illes Balears.

 

L'Estiu més negre

Estrena del Documental "L'Estiu més negre" d'A. Forés i R. Soler al Centre de Cultura Contemporània de València. Tant la realització del documental com l'estrena van comptar amb el suport de Raúl Quílez, fundador de la FPC.

Journal Club - "Rasquera: un any després"

Un any després de l'incendi de Rasquera, es va tornar al lloc per evaluar els efectes del foc sobre la vegetació de la zona i la recuperació de la mateixa. Invalid Vimeo Video Id: 69649226
 

Projecte piro_Negawatt

Participació a la presentació del projecte piro_Negawatt a la Pobla de Segur.

Activitats planificades pels propers mesos

Us agrairíem que en féssiu la màxima difusió!

VII Diada de tècniques

En aquesta Diada destinada a tècnics i futurs professionals, la FPC dirigirà el taller "La Gestió del territori adaptada al règim d'incendis", el 26 de setembre. >Inscripció

8è Congrés Europeu de Pedagogia Forestal

Exposició del Projecte MeFiTu al 8è Congrés de Pedagogia Forestal Europeu que es celebrarà a Bilbao del 23 al 25 d'Octubre.

I Jornades Euromediterrànies d'Incendis Forestals

Jornades organitzades conjuntament amb el Centre Universitari Menéndez y Pelayo - Ernest Lluch (CUIMPB) que es duran a terme els dies 18, 19 i 20 de Novembre de 2013 a Barcelona. De moment, ja us podem confirmar l'assistència d'en Ron Spadafora (New York Fire Department), Marc Castellnou, Joaquin Ramírez (Tecnosylva), Jesús San Miguel (EFFIS), Cristina Parraga (German Aerospace Center) i Pep Marí (CAR). Per saber la resta de participants, haureu d'estar atents a les nostres xarxes socials!

Journal Club Vallirana - Incendis en Interfase Urbano-Forestal

Usarem l'escenari de la població de Vallirana per explicar els incendis en què es barregen superfícies forestal i urbana. Octubre: properament obrirem les inscripcions al web de la FPC.
 

Journal Club Pirineus - Incendis de muntanaya

Octubre; data per definir. Estigueu atents a les xarxes socials i al web!

Journal Club Bages - Iniciatives d'aprofitament de biomassa

Novembre; data per definir. Estigueu atents a les xarxes socials i al web!

Copyright © 2013 *|LIST:COMPANY|*, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp