Copy
U ontvangt deze e-mail omdat u zich heeft aangemeld voor deze dienst op de website van Gezonde School Fryslan
Wilt u lesmaterialen lenen? Met behulp van deze materialen kunt u op een praktische manier vorm en inhoud geven aan uw lessen over gezondheid. U kunt bij het informatiecentrum van GGD Fryslân terecht voor folders, lesmateriaal, gezondheidsinformatie en advies. De materialen zijn gratis te leen voor iedereen die in Fryslân werkt en woont.

Week van de Lentekriebels 10 jaar

De Week van de Lentekriebels is een nationale projectweek over relationele en seksuele vorming voor het basisonderwijs, waardoor zij leren om verantwoorde keuzes te maken op het gebied van relaties en seksualiteit. De Week van de Lentekriebels is altijd in de derde week van maart, het begin van de Lente. In 2015 -alweer de 10e editie- is dat van 16 t/m 20 maart.
Lees meer

Landelijke luizendag 4 maart 2015

Doet uw school ook mee aan de Landelijke Luizendag op woensdag 4 maart aanstaande? Deze dag wordt georganiseerd door het Landelijk Steunpunt Hoofdluis. Elk jaar krijgen ongeveer 240.000 kinderen hoofdluis. Het doel van de Landelijke Luizendag is om Nederland in één keer luizenvrij te krijgen. Als iedereen op één dag tegelijk kamt en indien nodig behandelt, is het probleem opgelost.
Lees meer

Week van de Liefde 2015

Elk jaar rond Valentijn is de landelijke week van de Liefde. Dit jaar heeft het Vrij Veilig Team van GGD Fryslân/Sense verschillende Valentijns acties gehouden om jongeren bewust te maken van hun seksuele wensen en grenzen. Sense wil jongeren op een positieve manier ondersteunen zonder angst voor soa/hiv en ongewenst zwanger raken. Benieuwd welke Valentijns acties het Vrij Veilig team heeft georganiseerd?
Lees meer

JOGG en Gezonde School, een mooie versterking!

In de JOGG gemeente Smallingerland wordt al een aantal jaren met de Gezonde School aanpak gewerkt. In de twee aandachtswijken komt alles dan ook samen. Die initiatieven van de scholen worden versterkt, ondersteund door de verschillende partners en door de Gezonde Schoolaanpak ook daadwerkelijk onderdeel van het schoolbeleid op school! Meer informatie over de aanpak leest u in het landelijk verschenen artikel.

U kunt tot 16 maart ondersteuning aanvragen!

Werken aan een gezonde leefstijl op school? Of wilt u uw leerlingen stimuleren om meer te gaan bewegen, niet te (gaan) roken of zich weerbaar op te stellen? Deze ondersteuning biedt u de kans om kennis te maken met de Gezonde School-aanpak en het vignet Gezonde School. U kunt tot 16 maart 2015 ondersteuning aanvragen bij Gezonde School om meer te doen met gezond gedrag op school.
Postbus 612, 8901 BK Leeuwarden  |  Harlingertrekweg 58, Leeuwarden  | 
088 22 99 444  |  www.ggdfryslan.nl/jgz | www.gezondeschoolfryslan.nl
Email Marketing Powered by Mailchimp
Copyright © 2015 GGD Fryslân, Alle rechten voorbehouden.
Verwijder mij uit deze lijst  |  Inschrijving bewerken  |  Bekijk deze mail in mijn browser