Copy
U ontvangt deze e-mail omdat u zich heeft aangemeld voor deze dienst op de website van Gezonde School Fryslan
Hoe wordt uw school een Gezonde School? Hoe maakt u een keuze uit het overweldigende aanbod? Hoe legt u dat vast in uw schoolbeleid? En hoe betrekt u ouders en leerlingen bij wat er op school gebeurt? Een Gezonde School adviseur kan met u meedenken.

Laatste ronde ondersteuningsaanbod Gezonde School in voorjaar 2015

De vierde en laatste ondersteuningsronde Gezonde School start van 12 februari tot en met 16 maart 2015. Alle scholen uit het primair- en voortgezet- en middelbaar beroepsonderwijs kunnen een aanvraag indienen voor advies-op-maat, ondersteuning bij Gezonde School-activiteiten en/of vergoeding taakuren. Meer informatie: Gezonde School -ondersteuningsaanbod.

CBS de Wrâldpoarte eerste Gezonde School vignet in Tytsjerksteradiel

Donderdagmiddag 15 januari is aan CBS de Wrâldpoarte te Garyp het vignet Gezonde School uitgereikt, door wethouder Fokkema. De gemeente Tytsjerksteradiel geeft alle basisscholen in haar gemeente de kans om mee te doen aan Gezonde School. De Wraldpoarte is de eerste school in de gemeente die nu officieel Gezonde School is.
Lees meer

5 suikerklontjes in een glas ranja, echt waar?!

‘5 suikerklontjes in een glas ranja, echt waar?!’ Dit is een veelgehoorde reactie tijdens voorlichtingen over gezonde voeding op school. Voor kinderen, ouders en leerkrachten is het vaak niet bekend dat er zoveel suiker in onze drankjes zit. Samen met de kinderen wordt er gekeken naar de drankjes: hoeveel je per dag mag drinken en wat dan eigenlijk gezond drinken is.
Lees meer

Week van de Lentekriebels…. 10 jaar!

De vrolijke campagne ‘Week van de Lentekriebels’ voor het basisonderwijs bestaat in 2015… 10 jaar. Dit jaar is de ‘Week van de Lentekriebels’ van 16 t/m 20 maart 2015. Door deelname aan deze week kunnen scholen op een laagdrempelige en positieve manier aandacht te geven aan het thema relaties en seksualiteit op het basisonderwijs.
Lees meer

CSG Liudger krijgt 50.000 euro voor gezonde schoolpleinen

Donderdag 15 januari jl. is het startsein gegeven voor de ontwikkeling van gezonde schoolpleinen voor locaties Raai (havo/vwo) en Splitting (vmbo/mavo) van CSG Liudger in Drachten. Kor Hoogeveen (bestuurder College van Bestuur CSG Liudger) ontving, als start van de actie, samen met een leerling van locatie Splitting een cheque van € 50.000,- uit handen van Marlies Bouman van Jantje Beton.
Lees meer
Postbus 612, 8901 BK Leeuwarden  |  Harlingertrekweg 58, Leeuwarden  | 
088 22 99 444  |  www.ggdfryslan.nl/jgz | www.gezondeschoolfryslan.nl
Email Marketing Powered by Mailchimp
Copyright © 2015 GGD Fryslân, Alle rechten voorbehouden.
Verwijder mij uit deze lijst  |  Inschrijving bewerken  |  Bekijk deze mail in mijn browser