Copy
I detta inspirationsbrev har vi Grupprese-special med:
 Äventyr i Voss 🚠, familjeresa till Italien 🇮🇹 & Yogatågresa till Bad Gastein 🧘🏼
Vill du bli tågsemester-influencer?

Älskar du att resa med tåg, har äventyrslust och gillar att skriva? Destination Voss söker nu 10 resglada svenskar som vill göra en unik tågresa och uppleva Norge och Voss den 14 till den 17 april 2020. Resrutten går längs en av världens vackraste järnvägar och framme vid Voss får du uppleva vad destinationen har att bjuda på. 

Destination Voss står för resan från Oslo och ordnar med alla aktiviteter, allt du behöver  göra är att mötas upp i Oslo den 14 april och sedan skriva om resan så att fler kan bli inspirerade att ta tåget till Voss. 
Läs mer om Voss och anmäl intresse här!
Sommarlovståget till Italien 

Tag med hela familjen på badsemester vid vackra Gardasjön i Italien i sommar! Vi bor på ett italienskt familjehotell i småstaden Torbole, vid sjöns nordöstra strand. Sommarlovståget passar alla åldrar, såväl den lilla familjen som den stora klanen med flera generationer tillsammans. Vi ger generösa barnrabatter i familjerum. Resan går med nattåget från Malmö till Berlin och ni får en övernattning i Hamburg på hemresan.
Läs mer om Grand Tours Sommarlovståg här!
Yogatågresa med alpvandring och kurbad

Längtar du efter att bege dig på yogaresa men vill undvika att flyga? Då är detta resan för dig! Följ med yogainstruktören, föreläsaren och författaren Catarina Rolfsdotter-Jansson till Bad Gastein och njut av vandring och yoga i nationalparken Hohen Tauern, bad i thermalpooler och ledd morgonmeditation. 
På vägen dit och hem njuter du av Europa genom tågfönstret och yogar på cool studio i Hamburg och går på vego-ekotur.
Läs mer om Yogatågresan här!
Tågluffa i vår med Interrail
Med Interrail blir det enkelt och billigt att tågluffa, antingen själv eller med vänner och familj. Ungdomar och seniorer får alltid rabatterat pris och för varje vuxen reser två barn kostnadsfritt!
 

Köp ditt interrailkort genom vår sajt.

När du bokar genom oss med denna länk så stödjer du driften av Tågsemestergruppen och våra fortsatta satsningar för att lyfta tågsemestrandet till nya nivåer! 🤗🚝🛤↗️ Tipsa gärna dina vänner att boka genom oss med! (vi lägger inte på någon avgift så det är samma pris)
Läs mer om Interrail här
Varning en Tågsemester kan leda till tågskryt och bättre klimat men bör genomföras i kortare etapper.  Rådgör gärna med din Tågsemestergrupp innan avfärd. 😉


OM TÅGSEMESTER.NU

Tågsemester.nu föddes ur FB-gruppen Tågsemester och ger inspiration, tips och erbjudanden för dig som vill åka på tågsemester.
 
Vårhälsningar
från
Susanna Elfors och Andreas Sidkvist

grundare av Tågsemester.nu

P.S. Vi har blivit nominerade till Miljömålspriset som årets inspiratörer! Läs mer och rösta här! 


FÖLJ OSS GÄRNA!

Facebook
Facebook
Instagram
Instagram
Hemsida
Hemsida
YouTube
YouTube
Copyright © 2020 Kadunk HB, Alla rättigheter reserveras.


Vill du ändra hur du tar emot de här mejlen? 
Du kan 
uppdatera dina inställningar  eller avregistrera dig från listan.