Copy
Res med DN-tåget! 

Den 21 februari går färden till Venedig och Österrike – och nu får du 3 000 kronor i rabatt.

 DN.se/karnevalstaget

I samarbete med DN kan Tågsemester.nu ge rabatt på denna: 3 000 kr per bokning. 

Gäller vid bokning senast den 14 december 2019. Ange koden SEMESTER i rutan Kampanjkod vid bokning.

DN-tåget är journalistik på räls – en unik kombination av kunskap och upplevelser. Vi åker tur och retur med ett och samma tåg genom Europa, och kombinerar den mytomspunna karnevalen i Venedig med utflykter och spa-liv i en idyllisk kurort. Du hör föredrag av DN:s kulturchef Björn Wiman, Italienexperten Kristina Kappelin samt samtal med Felix och Clara Herngren.

Dessutom blir det stämningsfull karnevalsfest i ett historiskt venetianskt palats, med Felix som värd. Den här resan är en upplevelse för alla sinnen! Klicka vidare för att läsa mer. DN.se/karnevalstaget

 

Tågluffa över jul med Interrail
Med Interrail blir det enkelt och billigt att tågluffa, antingen själv eller med vänner och familj. Ungdomar och seniorer får alltid rabatterat pris och för varje vuxen reser två barn kostnadsfritt!

Köp ditt interrailkort genom vår sajt.

När du bokar genom oss med denna länk så stödjer du driften av Tågsemestergruppen och våra fortsatta satsningar för att lyfta tågsemestrandet till nya nivåer! 🤗🚝🛤↗️ Tipsa gärna dina vänner att boka genom oss med! (vi lägger inte på någon avgift så det är samma pris)
Läs mer om Interrail här
Varning en Tågsemester kan leda till tågskryt och bättre klimat men bör genomföras i kortare etapper.  Rådgör gärna med din Tågsemestergrupp innan avfärd. 😉


OM TÅGSEMESTER.NU

Tågsemester.nu föddes ur FB-gruppen Tågsemester och ger inspiration, tips och erbjudanden för dig som vill åka på tågsemester.
 
Höstvintriga hälsningar
önskar
Susanna Elfors och Andreas Sidkvist

grundare av Tågsemester.nu


FÖLJ OSS GÄRNA!

Facebook
Facebook
Instagram
Instagram
Hemsida
Hemsida
YouTube
YouTube
Copyright © 2019 Kadunk HB, Alla rättigheter reserveras.


Vill du ändra hur du tar emot de här mejlen? 
Du kan 
uppdatera dina inställningar  eller avregistrera dig från listan.