Copy

Nieuwsbrief februari 2016
Bekijk in uw browser

Wij zijn Syncasso

Met veel plezier sturen wij u de Syncasso nieuwsbrief. Met deze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van nieuws en actuele ontwikkelen in de markt en in onze organisatie. In deze editie leest u onder andere over de wijziging in aanpak digitalisering in civiele procedures, het Contact Collect Center en maakt u kennis met Klantgroep Manager Corporate Petronella Stockmann.

Geslaagde bijeenkomst over het belang van omnichannel klantcommunicatie

Waarom debiteur-klanten telefonisch benaderen, als ze liever via Whatsapp worden aangesproken over hun openstaande vordering? Met die vraag houdt het Contact Collect Center van Syncasso in Almere zich dagelijks bezig. Lees verder

Wijziging in aanpak digitalisering civiele procedures

De aangekondigde digitalisering (beter bekend als KEI) van civiele procedures wordt op een andere wijze aangepakt. Bij de invoering is er een pilot bij 2 gerechten en daarna volgt meteen invoering bij alle gerechten. Ook verandert de volgorde van digitalisering. 
Lees verder

Syncasso College
Door continu te innoveren en onszelf voortdurend te verbeteren, ontwikkelen we steeds betere incasso-oplossingen die onze eigen verwachtingen, die van onze opdrachtgevers en hun debiteur-klanten overtreffen. Deze oplossingen, onze kennis en onze jarenlange ervaring delen wij graag met u vanuit ons Syncasso College.
Lees verder
Syncasso beurskalender 2016
Syncasso is in 2016 goed vertegenwoordigd op de verschillende vakbeurzen. We beginnen met het Jaarcongres Credit Management. Dit jaarlijkse evenement brengt credit managers, controllers en financieel managers samen. Als partner van dit congres gaan we deze dag graag het gesprek aan en delen we onze kennis. Lees verder
Even voorstellen: Petronella Stockmann | Klantgroep Manager Corporate
In de afgelopen 14 jaar heeft Petronella Stockmann een behoorlijk sterk track record opgebouwd in het vak. Zo werkte zij onder andere als Teammanager Ambtelijke zaken, Teammanager Huur, Finance en MKB en als Gerechtsdeurwaarder bij Incassade. 
Lees verder

Bezoek ook eens onze nieuwe website

Wilt u meer lezen over Syncasso of wilt u kennis met ons maken? Lees dan verder op www.syncasso.nl. Om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen en actualiteiten, kunt u ons ook volgen via Twitter en LinkedIn.

LinkedIn
LinkedIn
Twitter
Twitter
Website
Website
YouTube
YouTube

Ons postadres is:
Postbus 20519
1001 NM Amsterdam 

Contactgegevens:
0888 444 111
nieuwsbrief@syncasso.nl

Als relatie van Syncasso ontvangt u deze nieuwsbrief. Wilt u de nieuwsbrief niet langer ontvangen, klik dan op afmelden.