Copy

Nieuwsbrief maart 2016
Bekijk in uw browser

Wij zijn Syncasso

Met veel plezier sturen wij u onze nieuwsbrief waarmee wij u op de hoogte houden van actuele ontwikkelingen in de markt en in onze organisatie. In deze editie informeren wij u over Syncasso Inzicht, spoedtarieven bij spoedzaken, het aanbod van Syncasso College en maakt u kennis met onze CFO en gerechtsdeurwaarder Joop Tromp.

Syncasso Inzicht: 24/7 online inzicht in uw dossiers

Syncasso Inzicht is de nieuwe online rapportagetool van Syncasso en de opvolger van het ProCheck+. Naast een nieuwe look & feel zijn er diverse verbeteringen doorgevoerd. Lees verder

Advocaat? Spoedzaak? Spoedtarief
Heeft u een spoedzaak? Geen probleem. Wij nemen deze graag voor u in behandeling. Afhankelijk van het moment waarop de zaak wordt aangeleverd, en de benodigde werkzaamheden, kan het zijn dat hiervoor ons spoedtarief in rekening wordt gebracht. Graag geven wij uitleg over de toepassing hiervan.
Lees verder

Syncasso College
Wilt u uw kennis, ervaring en vaardigheden verder uitbouwen? Houd dan het aanbod van Syncasso College in de gaten. Syncasso College organiseert seminars, masterclasses en workshops voor professionals die (op wat voor manier dan ook) te maken hebben met incassoproblematiek.
Lees verder
Moderne deurwaarder kijkt door de bril van de klant
Elke deurwaarder krijgt weleens de vraag wat er nu aantrekkelijk is aan zijn of haar beroep. Het beeld dat bestaat van onze beroepsgroep is vaak gedateerd. Ook in de deurwaarderswereld staat klantcontact tegenwoordig centraal. Vakblad Customer First ging in gesprek met Syncasso. 
Lees verder
Even voorstellen: Joop Tromp| CFO en gerechtsdeurwaarder
Joop Tromp is verantwoordelijk voor alle financiële zaken van Syncasso en voor de ICT van onze organisatie. Daarnaast is hij druk met het waarderen van portefeuilles en de ontwikkeling van maatwerkrapportages.
Lees verder

Bezoek ook onze website

Wilt u meer weten over Syncasso? Lees dan verder op www.syncasso.nl of volg ons via Twitter en LinkedIn.

LinkedIn
LinkedIn
Twitter
Twitter
Website
Website
YouTube
YouTube

Ons postadres is:
Postbus 20519
1001 NM Amsterdam 

Contactgegevens:
0888 444 111
nieuwsbrief@syncasso.nl

Als relatie van Syncasso ontvangt u deze nieuwsbrief. Wilt u de nieuwsbrief niet langer ontvangen, klik dan op afmelden.